С какво запомнихте Мондиал 2006?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joser написа:едно мнение от дама, дето не отдява мноо от футбол, ама поне знам кво е обратен тъч:) - за мен като спомен остава радостта в очите на италианците преди капитана да вземе купата, много ме радва титлата им, добрата игра на португалците и това, че бразилия нищо не направи срещу германците..
Много правилно се изрази

- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
joser написа: ...е бразилия нищо не направи срещу германците..
бразилия и гермиания не се срещнаха

така, сега моето скромно мнение... скучен футбол, без класни изпълнение. отбори лишени от звезди, или поне звездите се покриха... единствено зидан игра на висота. от това световно няма да запомня нито един футболист, който да ми направи впечатление, слаб футбол, защитен и главно игра на сигурно... затова и това е световното с най-малко отбелязани голове, най-много червени картони... и един голмайстор който не изпъкна с абсолютно нищо и вкара само 5 гола
очаквах повече от англичаните, но те в типичен техен стил и този път не изневириха на къръка си и пак отпаднаха. чакахме бразилия да се разиграе 4 мача и те на 5-я отпаднаха.
една изненада от страна на Франция, която никой не слагаше като фаворит, особено след 2-те равенства в групите.
германците изненадаха приятно с нападателен футбол, но в най-важния мач (този с италя, не им провървя)
португалия предостави, приятен и атрактивен футбол, но нямаха шанс в мача с Франция и французите с една дузпа и половин положение се класираха
приятни изненади за мен бяха представянето на Триндат и Тобаго и Гана, но ако говорим за Африканския футбол, липсваха отбори като Камерун и Нигерия... които заслужават място на Световните финали.
Австралия също изненада приятно и Гус Хидинк отново доказа, че е голям треньор...
да не забравим глоповатите коментари по БНТ, както и това че казваха, че финала ще е от 22.00, а той бе от 21.00

на Италиянците честито...

ми горе долу това ми е мнението за тези футболни финали

- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Някак си нямах усещането, че гледам мачове от Световно първенство! Нещо не беше както трябва с тва световно, не мислите ли?
А Зизу и неговата глава ще останат в главата ми като емблема на Мондиал 2006! Не че е станало нещо кой знае какво, но някой да каже Германия 2006 и веднага се сещам как Матераци вдига краката.
А Зизу и неговата глава ще останат в главата ми като емблема на Мондиал 2006! Не че е станало нещо кой знае какво, но някой да каже Германия 2006 и веднага се сещам как Матераци вдига краката.

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
audiokick написа:...А Зизу и неговата глава ще останат в главата ми като емблема на Мондиал 2006! Не че е станало нещо кой знае какво, но някой да каже Германия 2006 и веднага се сещам как Матераци вдига краката.
Вече и игра има

Върни се в “ОФФ-Топик - други”