Айде, чакаме да се похвалиш как си го монтирал, всичко работи и си свикнал лесно да боравиш с него в полеви условия...
Многофункционален измервателен уред
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: Многофункционален измервателен уред
Инструкциите чете ли?
Айде, чакаме да се похвалиш как си го монтирал, всичко работи и си свикнал лесно да боравиш с него в полеви условия...
-
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Домързя ме за инструкциите. Но видях, че има точно как да се подкара с този датчик. Та трябва да е лесно. И снимка ще сложа после
.
-
brum
Уреда дойде и ... първата греда. Сензора не е дългият, а е късият. 60мм, но от тях само 35 само могат да влезнат навътре в колектора. Или трябва да търся друга К термодвойка, или трябва да дупча колектора. А силно се надявах да го монтирам на мястото на изхода към ЕГР-а...
Някой да има идея от къде мога да си намеря подходяща и читава К термодвойка?
Някой да има идея от къде мога да си намеря подходяща и читава К термодвойка?
-
ventsislav77
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги ,
и на мен ми стана интересна тази тема,
Аз имам пасат б5 тди и боркомпа ми се намира в ляво на таблото,та в този ред на мисли ми се ще да си намеря някакъв такъв уред който да поставя в средата н таблото ,където по принцип на по-новите модели стои бордкомпа и да го управлявам посредством лоста на бордкомпа.
Та въпроса ми е някой занимавал ли се е с нещо такова?
и на мен ми стана интересна тази тема,
Аз имам пасат б5 тди и боркомпа ми се намира в ляво на таблото,та в този ред на мисли ми се ще да си намеря някакъв такъв уред който да поставя в средата н таблото ,където по принцип на по-новите модели стои бордкомпа и да го управлявам посредством лоста на бордкомпа.
Та въпроса ми е някой занимавал ли се е с нещо такова?
-
brum
Т.е. искаш да преместиш бордовия компютър по средата на таблото или искаш дам да сложиш нещо, което е навързано към датчици и с лостчето да избираш какво да излиза на него?