Проблем с торенти - решено
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Проблем с торенти - решено
Здравейте. Ползвам uTorrent. Когато реша да тегля нещо от А*ена или някой торент, добавен оттам ми го дава в червено и нито ъплоудва, нито тегли. Ако започне да тегли го прави с адската скорост - 5к/с най-много. Ако пусна торент от За*унда няма такива проблеми. При мен ли проблема или ... Мога да кача скрийншот ако е необходимо.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Проблем с торенти
А сети ли се да пишеш на съпорта на Мурената...
- Re5Pec7
Драснах им едно мейлче сега, но ме съмнява да проявят някаква заинтересованост.
- Sofiqneca
- Автомобил:
- Двигател:
Щом в единия сайт имаш проблем, а в другия не значи проблема не е при теб.
Ако няма кой да дава сийд естествено,че ще теглиш бавно или въобще няма да тръгне.Щом от друг сайт си точиш,значи проблемът не е в теб.
- Re5Pec7
Сийдъри си има. А при вас има ли го този проблем?
- Станислав
- Автомобил:
- Двигател:
пробвай да цъкнеш на един от торентите който е със червена стрелка. После в долната част на екрана отиди на бутона "тракери". Трябва да ти излезе името на тракера и дали работи или не работи. Ако не работи пробвай да дадеш върху самият торент и натисни обнови. Ако малко след като го обнови не се промени нищо пиши дали използваш безжичен рутер за интернета.
- Re5Pec7
Станислав, долу пише офлайн (прекъснат). Това "обнови" не мога да го намеря. С безжичен рутер съм. 

- Sofiqneca
- Автомобил:
- Двигател:
Станислав написа:пробвай да цъкнеш на един от торентите който е със червена стрелка. После в долната част на екрана отиди на бутона "тракери". Трябва да ти излезе името на тракера и дали работи или не работи. Ако не работи пробвай да дадеш върху самият торент и натисни обнови. Ако малко след като го обнови не се промени нищо пиши дали използваш безжичен рутер за интернета.
Това не е критерий. Хиляди пъти съм свалял торент дори да е офлайн. А*рена според мене прави проблема.
- Станислав
- Автомобил:
- Двигател:
"обнови" се намира с десен бутон върху самият торент. Ако не помага е възможно ако си променял настройките за сиидване/теглене да ти идват "в повече" на рутера. Пробвай от "опций" - менюто горе чрез "съветник за конфигуриране" да направиш 3-4 теста, до различни локаций, може и по различно време на денонощието и виж каква скорост ти дава. Накрая си остави тази последната (най-голямата) или избери ръчно някоя близка. После може да си промениш само броя на торентите за едновременно сийдване/теглене малко, но не е препоръчително максимален брой пиъри за торенти, слотове и такива настройки. При мен се оправи от това преди 2 дена, само че със замундата имах такъв проблем.
- Re5Pec7
Ето няколко скрийншот-а. Като дам да ми обнови промяна няма. Germany, Hamburg ми е с най-добри скорости, давам му "Запази и затвори". После като вляза пак в Съветник за конфигуриране ми е на Athens, Greece, където ми го показва с хиксче.

- Re5Pec7
Рестарт на модема и alles ist in ordnung. Защо не пробвах по-рано не знам ... Мерси за помощта 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”