Преди малко слязах долу и след като я запалих чух странен шум в двигателя дигнах капака и видях че ролката отново ходи нагоре и надолу от какво може да е това явление??
Проблем с ролка
- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
Проблем с ролка
Здравейте,на скоро си купих Г3 1.9ТД сменях му :масло,3те фитара,агренайен ремък,ремък на динамото и едната ролка
Преди малко слязах долу и след като я запалих чух странен шум в двигателя дигнах капака и видях че ролката отново ходи нагоре и надолу от какво може да е това явление??

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Проблем с ролка
От обтегача и - имаше някакъв филм с него, оста му разбиваше леглото.
Нещо такова беше - потърси - има писано
Нещо такова беше - потърси - има писано
- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
се още не съм зел книгата и реших да си зема кола преди това ся не че да се прая на големия разбирач ама спорет мене са ролките за пистовия ремък с една отверка натиснах оптигача на пистовата ролка дето ходи и спря момента на тракането явно е от там защото според ремака се охлабва и затяга а готато го натиснах спря да се чува шумът
повтарям не разбирам мн от двигатели просто от приятели знам малко ако можете помагайте благодаря предварително

повтарям не разбирам мн от двигатели просто от приятели знам малко ако можете помагайте благодаря предварително

-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е един Г-образен елемент с ролка..,точно за прословутия обтегач си иде реч,май от другата страна има и някаква пружина.Разбиват се и втулките на Г-болта в алуминиевата конзола.Без разкостване на механизма не може да се каже кой е виновен,но си мисля при умели ръчички да се оправя това безобразие(добре че при мен още не е било "измислено",та си обтягам с генератора)
Виж си и ролката на генератора,по-скоро разбери дали е "проста" или "фрайлайф".Нема те плашим с пари..
И виж за подробности в "дизел"-раздела,тука са бензинджии 
Виж си и ролката на генератора,по-скоро разбери дали е "проста" или "фрайлайф".Нема те плашим с пари..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”