Почти не ходя, или ме боли корем, крака ми е контузен, имам важна среща и т.н Кво да направя, че все така се получава... Ама някой път като не мога да се измъкна имам чувството, че ми се връща за све откази
Живо мъчение ми е, едвам изтрайвам в колата, ама няма начин - съдба. Даже рядко влизам и в хранителни стоки... не знам някаква фобия ли е, ама мразя всякакви шопинг плейсове. Е, ся, тая седмица бях в Явор и Комо на Околовърстното за 2 часа общо, оглеждайки мебели... нямаше начин, че очакваме нещо хубаво през Април 2011г. ОК, изтърпях, обаче нервите ме хващат по такива места Само в бакалията си пазарувам и това е!
Последна промяна от nosex на Вто 21 дек 2010 23:40, променено общо 3 пъти.
Да, разбира се. Любезно я стоварвам на ниво -4b, за да и е гадно. След 3 часа си я прибирам с торба безполезни молски боклуци. Вътре в магазини не влизам, и не плащам.
Мда....ходя ама само когато става въпрос за дъщерята Ако е нещо за нея първо я пращам да навести маика си и баща си /да вземе пари/ Нали знаете онази крилата фраза-Моят Дом не е Дом,а ЦЕХ за Комунистически труд.Е и я сУм от тия баце