Цените на газта

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Re: Цените на газта

Мнениеот quattro^^ » Чет 16 дек 2010 22:37

aiptek написа:
velinsl написа:
aiptek написа:Според мен трябва да се съберем всички пред Народното събрание и да протестираме...

Ние не можем за един елемантарен и неангажиращ протест да се обединим, ти за революция пишеш.
"Кучетата си лаят кервана си върви". Изпускайте ядът си в тази тема. Друго не може да се прави.
Ще ни дерът и това е.

Ами да прав си...такъв народ сме си.
Страхливци.
Както правите сбирки на VW ,opel и тн. по околностите на София така дайте да се съберем на по чай пред народното събрание :)

Нямали някъде където да напишем по едно оплакване.
Нека всички който имаме рег. в БТВ или Нова ТВ да им попишем в форумите .... кво ще кажете ;) Барем те направят нещо.

господари на ефираа mhihi това е най-смисления коментар в цялата тема от изливане на мъка ви минава докато не отидете пак да зареждате...
колеги държавата цока по-голямата част от парите...а сега и акциза пак ще скача...у на бойко тъпата тиква е проблема

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 17 дек 2010 10:22

micyri написа:Баща ми като ми купуваше кола,тя вървеше в комплект с шоф.книжка :wink:

Сори за спама, ама това не трябваше да го казваш. Тя книжката трябва да е вървяла и с нова лична карта, с ъпгрейдвана дата на раждане, че куките проверяват тия работи, ха-ха. :) Само се моли на господ да нямаш ПТП, че не ми се мисли какво ще стане... :beer

Потребителски аватар
micyri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот micyri » Пет 17 дек 2010 10:37

:wink: това беше шегичка....
Със сина ми ползваме един и същ никнейм...в тази тема си пиша аз,бащата.
сина си пада по виртуалния тунинг,там му е силата.
Поздрави!

Потребителски аватар
aiptek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aiptek » Пет 17 дек 2010 17:27

quattro^^ написа:
aiptek написа:
velinsl написа:
aiptek написа:Според мен трябва да се съберем всички пред Народното събрание и да протестираме...

Ние не можем за един елемантарен и неангажиращ протест да се обединим, ти за революция пишеш.
"Кучетата си лаят кервана си върви". Изпускайте ядът си в тази тема. Друго не може да се прави.
Ще ни дерът и това е.

Ами да прав си...такъв народ сме си.
Страхливци.
Както правите сбирки на VW ,opel и тн. по околностите на София така дайте да се съберем на по чай пред народното събрание :)

Нямали някъде където да напишем по едно оплакване.
Нека всички който имаме рег. в БТВ или Нова ТВ да им попишем в форумите .... кво ще кажете ;) Барем те направят нещо.

господари на ефираа mhihi това е най-смисления коментар в цялата тема от изливане на мъка ви минава докато не отидете пак да зареждате...
колеги държавата цока по-голямата част от парите...а сега и акциза пак ще скача...у на бойко тъпата тиква е проблема

С Какво мислиш че ще помогнат те ?

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Съб 18 дек 2010 23:47

Докато в България ЛукОйл е монополиста с горивата няма да има реални цени.Всички бензиностанции се влиаят от цената на ЛукОйл.
Единствено държавата може да помогне за цените,но искам да отбележа цените на едро: http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?menuItemKey=1744-35

Потребителски аватар
aiptek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aiptek » Нед 19 дек 2010 0:18

КОЯ Е ТАЯ държава КОЯТО ЩЕ НИ ПОМОГНЕ
(нарочно съм го написал така)

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Нед 19 дек 2010 14:23

Че само акцизите са колкото цената на горивото.

Потребителски аватар
MMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MMX » Вто 21 дек 2010 12:54

На мен ми дойде друга идея - нали от 2011 бензиностанциите ще имат връзка на касите с НАП. Дали това поскъпване не е компенсация за предстоящите им "загуби" - прехвърлят ги към крайните клиенти. С други думи - ако е така, няма шанс да чакаме понижение на цените.

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Вто 21 дек 2010 18:45

MMX написа:На мен ми дойде друга идея - нали от 2011 бензиностанциите ще имат връзка на касите с НАП. Дали това поскъпване не е компенсация за предстоящите им "загуби" - прехвърлят ги към крайните клиенти. С други думи - ако е така, няма шанс да чакаме понижение на цените.

В тая държава ако раздадат въженца половината ще се обесят и ще се наредят на опашка да питат на кое дърво може :bishop :banghead:

Потребителски аватар
MMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MMX » Сря 22 дек 2010 10:50

Петрол: 1.39.................

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Сря 22 дек 2010 10:52

1.41 я видях аз по ония ден на петрол!Кво умувате ..припомнете си истинското гориво за вашите коли,а не котлонни историй и замрьзващи изпарители :drunk

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Сря 22 дек 2010 11:47

HEARTLESS написа:1.41 я видях аз по ония ден на петрол!Кво умувате ..припомнете си истинското гориво за вашите коли,а не котлонни историй и замрьзващи изпарители :drunk

Тоя "ИсториЙ" да не е някой римлянин, когото съм проспал по история?! mhihi

Припомням си го истинското гориво поне веднъж месечно като сипвам за палене. Припомням си и римлянина "ИсториЙ" всеки път като ми предстоят 1000 км. преход. mhihi

Сметката може всеки да си я направи, не сме малки хора. Няма нужда истината да е една за всички. :wink:

Потребителски аватар
pkaramitev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pkaramitev » Сря 22 дек 2010 12:21

Приканвам отново!
Пишете на страницата във фейсбук!Нека я напълним!
http://www.facebook.com/group.php?gid=311108664890

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 22 дек 2010 14:29

Включих се и аз във ФБ.
Прегледайте тази тема viewtopic.php?f=60&t=91789&start=195&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82+%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B7 Тогава лично дадох интервю пред медииите, а и внесохме искането в Парламента. Бяха организирани три автопротеста.

Ако не греша от Нашия форум се включиха към 30 автомобила и то на първия протест. Администратори или модератори не помня да е имало сред тях. Но е факт, че имаше юрист от форума, който помогна с консултация.
Смятам, че извода е ясен.

Потребителски аватар
Disturbed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Disturbed » Чет 23 дек 2010 2:44

Ако само за 2 седмци САМО 2 СЕДМИЦИ всички които караме на газ спрем да я ползваме, нещата ще се променят! дали ще карате колата си на бензин или просто ще я оставите да почине... ваш избор, но съм убеден че за 2 седмици въздържание от наша страна, загубите за фирмите и държавата ще ги принудят да намалят цената.
Във всеки форум на привържениците на някой автомобил има хиляди хора които карат на газ. ако успеем да се организираме и да спрем да ползваме газ от определена дата... и всеки до когато издържи можем да променим нещата. Само заедно можем да го направим.

една проста сметка. ако да речем се съберем 20 000 души (дано) ако всеки слага по 10 л на ден средно в колата си и протестираме поне 2 седмици се получава следното
20 000 души по 10л по 1,35лв/л по 14 дни това са 3 780 000 лв загуби за всички бензиностанции
И това е ако само 20 000 души се включат, а колко много карат на газ...

Върни се в “Автогазови уредби”