котка върху двигателя ?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Re: котка върху двигателя ?!

Мнениеот kiril_bulgaria » Чет 16 дек 2010 7:23

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Чет 16 дек 2010 14:46

:shock Това е еб"си и ужаса. Как се е на мърдала там тази змия. Ами ако влезе и вътре в автомобила , какво ще стане докато караш и ти мине през краката.

Потребителски аватар
gavas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gavas » Вто 21 дек 2010 9:46

Не бойте се от змията, колеги :D . Тая змия не е нашенска. Тоя дзвер на питон ми прилича :bowdown .
Като му гледам размера - режеш го на шайби по 2 пръста всяка, и на скарата - бая народ може да нахрани mhihi .
Ако живеех в Индия /където ги има/, щях да го бутна във фризера. Щеше да закърпи зимата :banana .
То там зима нема :012: , ама кой ти гледа тия подробности . . . :обичам ви

Иначе сериозно - кофти работа . И с котка ако стане - доста гнусно ще да е !

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 21 дек 2010 9:57

е да,ама тава е снимано у сащ.Колата е акура,мойта любима марка :oops:

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Вто 21 дек 2010 13:17

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Вто 21 дек 2010 13:43

Абе не знам дали може да се случи в България(както се вижда във видеото може), но се надявам на мен никога да не ми се случва, както и на вас де. На никого не го пожелавам да намери змия в колата си. Котка върху двигателя е поносимо mhihi, но това влечуго е ужасно :shock .

Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Вто 21 дек 2010 14:43

kiril_bulgaria написа:...

Това е Кралски питон (python regius) и се среща в Централна и Западна Африка. Не стават много големи , 100-120 см, този ми изглежда възрастен екземпляр ...ако е снимано у щатско значи е бил нечий домашен любимец ... жалко за животинчето ...

Golf_Diesel_ написа:...

Това в никакъв случай не е усойница ... ама никогаж ... с тая кръгла зеница ... със сигурност е от семейство смоци ... аз залагам на Natrix tessellata - голяма водна змия. Аман от сензации.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 22 дек 2010 16:31

Разкрита е загадката, котките просто правят диагностика, не се косете

Изображение

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Сря 22 дек 2010 17:17

абе не знам ама лапичките върху капака всеки ден ме дразнят.Да не говоря че не мога да си пусна алармата на чувствителен режим-явно скоростната кутия им се явява топло кресло и всяко мърдане вътре кара колата да пиука.
По принцип обичам животните, но се чудя дали на тази котка, че май само една прави белята, да не и сменя адресната регистрация да кажем с 10км по-настрани от нас.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Вто 06 дек 2011 13:13

Колеги,към коя институция трябва да се обърна,за да разкарат уличните котки?Омръзнаха ми помии около блока!Омръзна ми като измия колата и да имам котешки стъпки!Отделно,че преди 2 години из целия вход пламнаха бълхи...Ами драскотините от котешки нокти?!
С дъртата пенсионерка не можеш да излезеш на глава...Щяла да ми дава спрейове и черджета,за да бягали от колата ми... death Отделно се завъдиха и 2,3 помияра.
Кажете ми към кой да се обърна и въпроса да се реши демократично,а не първично с използване на сила и лични разправии?Ако трябва ще организирам подписка от комшиите,но ще разкарам тези същества!Броя на котките е 20+...
На пейката пред блока вече да те е гнус да седне човек от помии и манджи...
Щом не може да се убиват,да дойдат и да ги преместат в приюти!
Благодаря! :beer

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 06 дек 2011 15:22

Да ви имам проблемите . :screwy
Аз пък нямам проблем с котка върху капака на двогателя :Mr Green Fun .

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Вто 06 дек 2011 17:47

Благовест написа:Колеги,към коя институция трябва да се обърна,за да разкарат уличните котки?Омръзнаха ми помии около блока!Омръзна ми като измия колата и да имам котешки стъпки!Отделно,че преди 2 години из целия вход пламнаха бълхи...Ами драскотините от котешки нокти?!
С дъртата пенсионерка не можеш да излезеш на глава...Щяла да ми дава спрейове и черджета,за да бягали от колата ми... death Отделно се завъдиха и 2,3 помияра.
Кажете ми към кой да се обърна и въпроса да се реши демократично,а не първично с използване на сила и лични разправии?Ако трябва ще организирам подписка от комшиите,но ще разкарам тези същества!Броя на котките е 20+...

Те по принцип може да се убиват, ама аз ако те видя бих те цункал хубаво за подобно действие.Държавата е виновна, че не осъществява контрол и бездомните животни се увеличават.Все пак никой няма вина, че се е родил.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 06 дек 2011 18:22

Благовест написа:Колеги,към коя институция трябва да се обърна,за да разкарат уличните котки?Омръзнаха ми помии около блока!Омръзна ми като измия колата и да имам котешки стъпки!Отделно,че преди 2 години из целия вход пламнаха бълхи...Ами драскотините от котешки нокти?!

можеш да ги изловиш и кастрираш. има кабинети където правят безплатни кастрации на бездомни животни.
освен това можеш да се опиташ да се разбереш с хората, които ги хранят.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 07 дек 2011 0:10

Абе,колега с тва целуване голяма любов ще го ударим... :beat_butt2 Гледам си Пловдив,що не ги приютиш в дома си?Значи,вместо да се спре храненето,тя ми предлага да си покривам колата с черджета?Що за нахалство?
@ПетролХед,вече ги кастрираха,но на мен зора ми е друг...Желанието ми е да бъдат ИЗСЕЛЕНИ!Какво ме топли мен,че са кастрирани след като наброяват 20+бр.
Не може да няма котешки приюти...

Иначе-да се разбереш с такива ненормалници е непосилна задача!Ако тръгна да спора със стената повече ще ме разбере!
Пробвал съм да водя диалог,то си знае неговото...

Потребителски аватар
DA@KA
Автомобил: Caravelle
Двигател: ACV 1998

Мнениеот DA@KA » Сря 07 дек 2011 1:16

Колега с тия клошари не можеш да се разбереш.Съчуствам ти само като си представя каква воня е във вашия вход и около него.Купи си въздушна пушка и си реши проблема сам death Преди години имах същия проблем с една комшиика,накрая купих едно кило таранка и със служебната баничарка изселих 30тина котки за една седмица в близкото село на 15км.Успех.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”