Накладки "Tomex"
-
- Автомобил:
- Двигател:
Накладки "Tomex"
Колеги,днес си взех предни накладки "Tomex",споделете дали са добри? В търсачката не намерих нищо за тях,ще ви бъда благодарен,ако споделите нещо за тях!
Последна промяна от boi4eto на Чет 23 дек 2010 12:31, променено общо 3 пъти.
- Mapoka
- Автомобил: 1992 VW Vento
- Двигател: 1.8 ABS
Re: Наклатки "Tomex"
Пробвай с гугъла, мисля в бмв форума и в още няколко имаше доста негативни мнения за тях.
На мен ми попаднаха едни такива и търсих мнения да разбера добри ли са. Но освен че са нещо полски или чешки (забравих) и че са супер твърди и скърцат друго не открих.
Наистина опитах се да драсна едната с отверката, е неуспях
.
Ей ги как изглеждат (да не би моя томекс да се окаже нещо фалшив)
Понеже вече си ги взел, слагай ги и си карай и после сподели мнение дали са наистина толкова лоши.
На мен ми попаднаха едни такива и търсих мнения да разбера добри ли са. Но освен че са нещо полски или чешки (забравих) и че са супер твърди и скърцат друго не открих.
Наистина опитах се да драсна едната с отверката, е неуспях

Ей ги как изглеждат (да не би моя томекс да се окаже нещо фалшив)
Понеже вече си ги взел, слагай ги и си карай и после сподели мнение дали са наистина толкова лоши.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето какви са моите:

Когато ги сложа в други ден ще споделя как се държат,но нека и други които имат инфо за тях да го споделят.
Когато ги сложа в други ден ще споделя как се държат,но нека и други които имат инфо за тях да го споделят.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
И колко парички са?
-
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:И колко парички са?
28 лева
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Mай полското в тях е полето на някоя южнокитайска област! 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Ако имаш съмнения за тези накладки колега, препоръчвам ти да ги замениш там откъдето си ги купил и доплатиш за Remsa
. Разликата в цената би трябвало да е около 6-7 лв., а качеството им е доста добро за нея.

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Мой съвет,не ги слагай,дай малко повече пари 50-60лв и си купи поне текстар.Вярвай ми ще се ядосваш постоянно и няма да спират,а пасата е тежка кола много тежка.Ял съм попара на ефтини накладки за по 30лв сега съм с доста по-скъпи,но разликата в спирането и спирачния път е от земата до луната.Само си помисли че за 1м не си успял да спреш и утрепеш човек,ще ти се ще не 30 а 3000да дадеш ама вече..
Шега със спирачки и гуми не бива.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Danny boy написа:Мой съвет,не ги слагай,дай малко повече пари 50-60лв и си купи поне текстар.Вярвай ми ще се ядосваш постоянно и няма да спират,а пасата е тежка кола много тежка.Ял съм попара на ефтини накладки за по 30лв сега съм с доста по-скъпи,но разликата в спирането и спирачния път е от земата до луната.Само си помисли че за 1м не си успял да спреш и утрепеш човек,ще ти се ще не 30 а 3000да дадеш ама вече..
Прав си колега, но утре ги слагам и ще ви пиша как се държат.Няма да ги връщам един приятел ми каза,че е с такива и са добри.Пуснах темата тук за да получа повече инфо от по-голям брой хора.Искам да получа мнения от хора които са със такива,а не от хора които гледат цена и това,че не са известни,примерно.
Re: Накладки "Tomex"
Съвсем на полски ми приличат, фирмата TOMEX притежава множество сертификати за продукцията и качеството си.
http://www.tomexc.com.pl/index.php?s=31&lang=En
Нямам обаче наблюдения върху накладките, за съжаление.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Накладки "Tomex"
ARusev написа:Съвсем на полски ми приличат, фирмата TOMEX притежава множество сертификати за продукцията и качеството си.
Това и аз го видях,добре звучи и ще се пробват!
- ivchoforever
- Автомобил: Passat B3 1992
- Двигател: 2.0 115 ADY
Danny boy написа:Мой съвет,не ги слагай,дай малко повече пари 50-60лв и си купи поне текстар.Вярвай ми ще се ядосваш постоянно и няма да спират,а пасата е тежка кола много тежка.Ял съм попара на ефтини накладки за по 30лв сега съм с доста по-скъпи,но разликата в спирането и спирачния път е от земата до луната.Само си помисли че за 1м не си успял да спреш и утрепеш човек,ще ти се ще не 30 а 3000да дадеш ама вече..
Прав е колегата Текстар са много добри накладки и се спира чудесно с тях,аз бях с някакви Мейле преди само скърцаха и не спираха от както сложих Текстара разликата беше

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа: и доплатиш за Remsa![]()
От трън та на глог .. лятото с няй-голямо удоволствие изхвърлих почти нова Ремса отпред и отзад, но ти си запознат де

-
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:Dpop написа: и доплатиш за Remsa![]()
От трън та на глог .. лятото с няй-голямо удоволствие изхвърлих почти нова Ремса отпред и отзад, но ти си запознат де.
ATE