вода в купето
вода в купето
имам Голф 3 със следния проблем: отпред отдясната страна,от вътрешната страна на калника влиза вода в купето.Мислих,че проблема е от предното стъкло и го смених,но продължава да влиза вода.Това става само когато вали дъжд.Карях я на няколко майстори ,но нищо.Явно ще трябва да се махне цялото предно табло ,за да се види откъде влиза вода.Въпроса ми е къде,в София,има майстор, който може да направи това и какви са цените горе-долу?
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Re: вода в купето
А проверил ли си отворите в калника за отичане на водата на долу, ако са запушени с листа и кал водата влиза в купето 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
rexpitbul написа:А проверил ли си отворите в калника за отичане на водата на долу, ако са запушени с листа и кал водата влиза в купето
Тове е една от най-слабите места на ГОЛФ! Друго което може да види колегата е пода, отдоло има тампони който може да са паднали и от там да влиза вода!

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Провери си мястото,където е филтъра за моторчето на парното,от там влиза вода,почисти филтъра и огледай добре...
- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
и аз имам същия проблем обаче не е от долу еми някаде отстрани дясната колонка на вратата гледах оплатнителите няма не мога да разбера от каде е ?

Всичко е проверено от няколко различни човека и пак не се намира откъде влиза водата.Или през уплътненията на вратата,или от тези на предното стъкло и после се стича надолу и влиза в купето.Продължавам с търсенето.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”