Откраднат преден номер - мога ли да карам така + бележка ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Откраднат преден номер - мога ли да карам така + бележка ?

Мнениеот Милослав » Чет 23 дек 2010 15:14

Оф скачай си колкото искаш.
Никой не подтиквам към нищо - само давам информация.
Всеки си носи глава на раменете, за да реши, човече.

Никой не съветвам да прави престъпление, само споделям какво съм чул. Ако искаш го правиш, ако искаш не - забележки тип "майка ми" кое е законно и кое не - нямам нужда оттях, защото всеки пълнолетен гражданин си носи последствията.

Начетох се на всичките ти мнения и излечения от НК.
Понеже попита - НЕ, не съм го чел и не искам да ми се налага да го чета.

Би му меча, всички разбрахме че си компетентен и прочетох мнението ти.
Няма нужда да ми обясняваш едно нещо в няколко мнения.
Разбирам какво говориш, но малко помисли какво съм написал и прочети пак дали съм казал - отиди там и си извади табела.

Потребителски аватар
go4o.m
Автомобил: VW POLO
Двигател: AMF 2001

Мнениеот go4o.m » Чет 23 дек 2010 16:05

Реших какво да правя ще карам на задна не се сещам някъде да има забрана освен на магистрала ама така 100 процента ще им привлеча вниманието :cop Просто се пошегувах просто и аз не знам какво решение ще взема ама като се знам ще е най глупавото :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 23 дек 2010 18:03

Приятелю, доста хора ти го казаха, сядай по тъмно в колата и право на Ямбол. Ако те спрат също се каза, че и Асан е хора, винаги можеш да се разбереш с хората! Сега ако искаш кажи, аз ще дойда и ще те ескортирам до Ямбол, ти просто ще поемеш пътните разходи :D

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 24 дек 2010 10:06

Брат ми му бяха гепили 2-та номера и със същата бележка отиваше да си вземе новите номера и айде честито, тва че има бележка не значи, че не може да блъсне някоя бабка, дето пресича цариградско, и да избяга.
Писаха си му акт и тва е...
Та внимавай със съветите по форумите.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пет 24 дек 2010 11:33

ISRalien написа:Брат ми му бяха гепили 2-та номера и със същата бележка отиваше да си вземе новите номера и айде честито, тва че има бележка не значи, че не може да блъсне някоя бабка, дето пресича цариградско, и да избяга.
Писаха си му акт и тва е...
Та внимавай със съветите по форумите.

А брат ти като му написаха акта какво му казаха - как е нормалният законен начин да се придвижиш в тази ситуация?

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 24 дек 2010 11:46

нормалния начин е с пътна помощ или временни номера

ПС.аз лично никога не бих го спазил

Последна промяна от Layer на Пет 24 дек 2010 11:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tedo-
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tedo- » Пет 24 дек 2010 11:46

go4o.m написа:ще опитам да пътувам за да избегна "църна маца" ще мина през Горни лозен някой зае ли дали там има полицейски засади

това е по-лошия вариант...
карай по царския път и то в най-натоварения час - няма кой да те спре... естествено не прави тъпи нарушения, за които могат да те спрат по пътя

Потребителски аватар
Tedo-
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tedo- » Пет 24 дек 2010 11:51

между другото, много от офроудерите си слагат стикер-копие на номера върху предния капак - не ми е известно да има осъден за "фалшив" номер...

А в нормалните европейски държави просто изписват номера с тебешир или на лист хартия - например във Франция...

G60

Мнениеот G60 » Пет 11 фев 2011 20:00

Tedo- написа:
между другото, много от офроудерите си слагат стикер-копие на номера върху предния капак - не ми е известно да има осъден за "фалшив" номер...

А в нормалните европейски държави просто изписват номера с тебешир или на лист хартия - например във Франция...

В Италия и Гърция масово карат с номера написани върху парче картон Единствено тук го правят на проблем,все едно като си загубиш номера си убил папата И все се оправдават ,че на запад било така. А иначе единствения законен начин да придвижваш колата без номер е както каза колегата по горе на платформа или с временни номера. Аз лично си купих колата с преден фалшив номер,преди да отида да я регистрирам в КАТ ме посъветваха да отида в полицията и да подам жалба за откраднат номер,ходих дадоха ми бележка и след 4-5дни отидох в КАТ да си регистрирам колата,през това време си карах колата постоянно с бележката като си фантазирах ,че имам такова право След като отидох в КАТ с бележката и единия номер ми дадоха новите табели и там ми казаха ,че нямам право да карам колата дори и с бележка от полицията Иначе можеш да се пробваш,прави се на ударен ако те спрат кажи ,че никои не ти е казал ,че нямаш право да придвижиш колата на ход,успех

П.П. Сега видях ,че последното мнение е от месец и половина mhihi както и да е,на някои може да му свърши работа информацията

IceMan2011
Автомобил:
Двигател:

Re: Откраднат преден номер - мога ли да карам така + бележка

Мнениеот IceMan2011 » Съб 06 апр 2013 14:36

Здравейте колеги вчера в "Цветния квартал" в град Варна на ул.Карамфил е откраднат преден регистрационен номер на VW Polo тъмно сив металик, номерът е В 5960 НВ, моля ако някой го засече някаде да позвъни на 0899814545

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 09 апр 2013 9:34

IceMan2011 написа:Здравейте колеги вчера в "Цветния квартал" в град Варна на ул.Карамфил е откраднат преден регистрационен номер на VW Polo тъмно сив металик, номерът е В 5960 НВ, моля ако някой го засече някаде да позвъни на 0899814545

Може и да не е откраднат, а да е паднал сам. Масово вече при паркиране се бутат колите назад напред докато "жа опре" поради липса на място. При допиране до предната кола се чупи, огъва пластмасовата рамка и номера се вади от зъбчетата за задъртжане. След малко при някой подскок пада номера.
Затова по 1-2 самонарезни видии на номера за бронята.
Ще се оглеждам , но евдва ли ще се намери - "брадчедите' ги мъкнат за скраб начукани , нарязани.

Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

Мнениеот lubo007 » Вто 09 апр 2013 11:54

ИМА ЕДНА ТЕМА, АМА МАЙ Е САМО ЗА ПОДМЯНА (АКО ТИ Е ДЕФОРМИРАН, ИЛИ ИЗТРИТ)http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=276591

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”