mupk0 написа:Иначе по темата: Браво колега.Тея BMW-та не ставатАко беше VW и да те беше ударил,най-много форда да се беше разглобил

Koksan написа:Количките са супер! Със здраве да си ги караш и мнпого да те радват!
Давай БМВ-то насам! Колко Парички му искаш и да идвам да го взимам от англия?!
Мерси колега . БМВ-то няма да го продавам вече съм събрал необходимите части и понеделник отива на цялостно пребоядисване . Не че ми трябва като кола ама еи така имам много преживяно и много приятни спомени с тая кола и ми е тъжно да я продавам . Ще я направя и нека да си стой в гаража .
ISRalien написа::shock![]()
![]()
![]()
Имам няколко въпроса:
1. ТОВА са го обявили за тотал щета?
2. Застраховката от задължителните ли е, там имат ли каско, или си е един вит Г.О.?
3. Верно ли за по-малко от седмица ти изплатиха цялата?
4. Айде ЕОС.. Случва се от време на време човек да си купи хубава кола.. Ама 2 дни по-късно и голф 5.. Ставаш нагъл...
5. Кво работиш там?
1. Системата е такава . Ако ремонта на колата превишава 50% от пазарната цена на колата е обявяват за тоталка макар и нищо да и няма .
2. Застраховката е 100% задължителка и тука Г.О. няма всичко е каско .
3. Дори за по-малко от седмица тъй кото не е моя вината .
4. Голфа го взех,тъй като се занимавам със стройтелство и от време на време се налага да нося инструменти . Просто не ми дава сърцето да ги натоваря в новият ЕОС . Знам че стандартите в БГ са други но тука Голф5 е просто нормална всекидневка .
5. Имам стройтелна фирма .