Още един EOS ... И един GOLF 5

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
vvaskoo
Автомобил:
Двигател:

Re: Още един EOS ... И един GOLF 5

Мнениеот vvaskoo » Пет 24 дек 2010 1:45

Ludia написа:мда, и аз повярвах че за една вежда и гума се пише тоталка mhihi
и че изплатиха цялата кола за няколко дни.... :063:
ебаси изпадналия джедай :applause:

Айде да не се убиждаме кой колко е изпаднал .

Ето как работи системата тук .
Ако ремонта на колата превишава 50% от пазарната и цена колата се обевява за тоталка . В момента една 328-ца тука струва £2500-3000 . Не е само гумата и калника, 80% от окачването на предна дясна гума е за смяна също така трябва нов калник и боя . Ако това се прави в оторизиран сервиз на БМВ можеш да си представиш колко ще струва . Ето за това е тоталка !

kik666.1984
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kik666.1984 » Пет 24 дек 2010 2:03

ама викаш е твоя а mhihi mhihi mhihi

Това е мнението на колегата във форума на БМВ

ебати кви сте гадни

убивате ми сякво желание да я карам .... добре че е ми я дадоха застрахователите временно докато управя бмв-то

Потребителски аватар
vvaskoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vvaskoo » Пет 24 дек 2010 2:10

Ако знаеш как работи системата в УК щеше да разбереш че коли не се дават току така . За да ми дадат кола има няколко правила . За начало колата която ми дават не може да е по мощна от моята . В случая БМВто е 193кс а ЕОС-а 210кс 2. За да ми дадат кола , моята трябва да е на ремонт . А 2те коли са паркирани на няколко метра една от друга . И сериозно ли мислиш че някой ще ти даде чисто нов ЕОС за 10 годишно БМВ ?

П.П ... чудя се що ли ви се обеснявам и се мъча да ви докажа нещо ? Пичове карайте си гоУфовете , джетите и квото и да е там . Аз ще си карам квото имам , няма да пиша в тоя форум ... и така .

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 24 дек 2010 2:26

vvaskoo написа:П.П ... чудя се що ли ви се обеснявам и се мъча да ви докажа нещо ? Пичове карайте си гоУфовете , джетите и квото и да е там . Аз ще си карам квото имам , няма да пиша в тоя форум ... и така .

По-добре пиши тука, че в другия форум те обявиха за педал вече, а ти не успя да се защитиш! mhihi По-добре дребен лъжец, отколкото педал! Това, че послъгваш по малко не е лошо, стига да не стане в хроничен стадий. :012:

Потребителски аватар
vvaskoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vvaskoo » Пет 24 дек 2010 2:32

Ljubon написа:
vvaskoo написа:П.П ... чудя се що ли ви се обеснявам и се мъча да ви докажа нещо ? Пичове карайте си гоУфовете , джетите и квото и да е там . Аз ще си карам квото имам , няма да пиша в тоя форум ... и така .

По-добре пиши тука, че в другия форум те обявиха за педал вече, а ти не успя да се защитиш! mhihi По-добре дребен лъжец, отколкото педал! Това, че послъгваш по малко не е лошо, стига да не стане в хроничен стадий. :012:

хах , нали ЕОС-а е педалска кола .... как да се защитя . Сигурно всички педали в БГ карат ЕОС :screwy

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 24 дек 2010 9:51

Аз не разбрах какво толкова е направил човека, че го нахранихте така.
Ще си изядете задниците от яд, че не можете да си позволите такива коли.
Ще си ги изядете също и от яд, че не живеете в UK, че тука застрахователите за тая щета ще ви дадат 300 лв макс и айде по живо по здраво.
И аз да бях, и аз щях да излъжа в оня форум.
А това, че ония ни хранят марката - нормално е, зима е, те зимата не шофират, а стоят на топло пред форума mhihi

Потребителски аватар
doubledTSI
Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009

Мнениеот doubledTSI » Пет 24 дек 2010 11:15

ISRalien написа:Аз не разбрах какво толкова е направил човека, че го нахранихте така.
Ще си изядете задниците от яд, че не можете да си позволите такива коли.
Ще си ги изядете също и от яд, че не живеете в UK, че тука застрахователите за тая щета ще ви дадат 300 лв макс и айде по живо по здраво.
И аз да бях, и аз щях да излъжа в оня форум.
А това, че ония ни хранят марката - нормално е, зима е, те зимата не шофират, а стоят на топло пред форума mhihi

и аз те подкрепям !

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пет 24 дек 2010 11:37

Едва ли има много, който спадат към квалификацията от първата част на мнението ти ...

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Пет 24 дек 2010 12:22

И аз си стоя у нас и си хапа газо че колегата си лъже и маже и в двата форума :063: :063: :063: няма значение какво караш а какъв човек си :012: ако си мислиш че си голяма работа с тоя ЕОС се лъжеш жестоко и си за специалист.Айде весели БЕЗКОМПЛЕКСИ празници :beer

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 24 дек 2010 13:13

Милослав написа:Едва ли има много, който спадат към квалификацията от първата част на мнението ти ...

да бе, почнах да си ям задника вече
:lol:

Потребителски аватар
vvaskoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vvaskoo » Пет 24 дек 2010 14:12

mitakathvp написа:И аз си стоя у нас и си хапа газо че колегата си лъже и маже и в двата форума :063: :063: :063: няма значение какво караш а какъв човек си :012: ако си мислиш че си голяма работа с тоя ЕОС се лъжеш жестоко и си за специалист.Айде весели БЕЗКОМПЛЕКСИ празници :beer

Що не земеш да се успокойш малко бе . Тва кой лъже кой не не ми се обеснява вече всеки да си има мнение . Ама тва че съм се мислел за голяма работа заради ЕОС-а , е ще ме извиняваш ама тука се о*ра ! Да беше порше да се мисля за голямата работа , ама ЕОС , ставаш смешен !
Айде и на тебе весели "БЕЗКОМПЛЕКСИ" празници !

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 24 дек 2010 14:24

vvaskoo написа:
mitakathvp написа: Да беше порше да се мисля за голямата работа ...

Ето, грабвай Поршето за 1000-2000 и ставаш "голямата работа". :да: mhihi

Върни се в “Моят Volkswagen”