hitman0013 написа:IceHeart написа:hitman0013 написа:а тези за първи път ги виждам 5000к hyper
Аз само 1 път ги ползвах и после ги метнах в коша!
Истината е такава, щом вземе да се свечерява, крушките грам не светят, смисъл пред мен няма никой, не осветява нишо, при обикновенните това явление го няма!
Посе, до 2 месеца ми прецакаха лефлекторите, взеха да се ронят!
И за капак на всичко заслепяваха яко, а никой не обича да го заслепяват
И за това сега си карам със Хелла, оригиналната, все още работи!
е те ако са си 55ватови като повечето останали, едва ли е от тях проблема с прецакването на рефлекторите.Казвам го защото ние с найтбрейкърите по тази логика трябва да стопим и стъклото на фара.
Колкото до колегата дето ще слага 100ватови китайски-колега ще убиеш някой срещу теб, такива крушки ги дават само за офроуд или рали.
А и като пишете цени и марки, казвайте и цокли на лампичките де н1,н4,н7.Предполагам че колегата с блу вижън има предвид н1 за 46лв.
При правилно регулирани фарове явно не пречи.Досега не са ми премигвали,карал съм срещу познати и зад тях и не са имали никога лоши впечатленияот фаровете.Даже доста от тях се кефят как плътно светят.....Ако искате като ги сложа ще щракна по една снимка(ще слагам жълти за сезона константно).