stefan4o написа:pe6kata написа:Б5 е чувствително скопен от пространство в купето!
Това е така, защото откъм пасивна безопасност Б5 е много напред от Б4. И изолацията - също.
stefan4o написа:Значи на базата на клипове в ютуб твърдиш, че кола, чието поколение е от края на 80те е на едно ниво, че и по-добро от същата кола но поколение от средата и края на 90-те?Досега не съм чул някой предходен модел да е дал по-слаби резултати от краш-тест от по-новия си събрат, Пассат ще да е сефтето
pe6kata написа:group® ...
pe6kata написа:
И от изолация не се хаби пространство.
Колите с всяка година стават все по-безопасни, да се твърди друго е несериозно...
bnick написа:...
П.П. Окачването на Б6 е като на Б3 и Б4
pe6kata написа:ВЪздуха не е шумо/виброизолатор, за топлоизлатор-да.
pe6kata написа: Конкретно за Б5- караш пасат, поддържаш ауди и това ако не е преебавка...
group® написа:Ако на теб ти харесва Ц класата - ок, супер, радвам се. На мен обаче не ми допада по ред причини и не може да се сравнява с еди кой си пасат примерно
Същото може да се отнесе и за окачването - за теб водеща е цената за поддръжка, за друг друго
На всички тук е ясно, че ауди е премиум марката, но все пак дали и как се сравнява А6 с Пасат е въпрос на личен избор, а не на някакви дадености.
Това за 'чупливостта' на стари vs нови коли е една много въртяна тема по форумите и е казано много по нея. Мисля и ти ще се съгласиш, че 'новите', 'сложни' неша е напълно нормално да изискват повече поддръжка и средства. Това е цената на удобствата, които носят
Направи ми впечатление и в онази тема за VR и V моторите, че отричаш с лека ръка неща, предимно нови, които дори не познаваш добре. Дай им шанс и може да останеш приятно изненадан
pe6kata написа:
За сметка на това обаче пасат отстъпва като качество, обзавждане, дизайн. Е как да не е преебавка, поддържаш премиум марка, караш среден клас. Ако бяха направили така че да караш класа на ауди, а да поддържаш ФВ, тогава евала.
Това имам в предвид като казвам че Б5/5.5 е ауди в евтина опаковка и че концепцията на колата е сбъркана.
.....
Не обичам да говоря за нещо дето не съм наясно...
group® написа:...натрапваш личните си виждания отново.
Не можеш с лека ръка да кажеш, че собствениците на Б5 и б5.5 са се преебали, защото не карат а6 или каквото там ти виждаш за по-добро!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 100 госта