Искаш подробна разпечатка, и можеш и сам да си я сметнеш. Повечето колеги от това се оплакват, че не са им отчетени правилно там безплатните минути и т.н. Ако пак не са я сметнали като хората, имаш входящ номер черно на бяло, и адвокатите ще кажат какво може да се предприеме...IceHeart написа: ...И ако тогава ти кажат че всичко си е както трябва, и сметката не ти хареса!...
Мога ли да съдя Мобилтел ?
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Re: Мога ли да съдя Мобилтел ?
Искам само да вмъкна че един колега се помъчи да ги съди и накрая плати разходите по делото. Много е трудно при големите компании
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
не е въпроса в голямата компания, въпроса е в доказателствата. Нещо, което твърдиш, трябва да го докажеш. Преди години Мтел си сменяха седалището и архива. Мой близък беше направил на две карти близо 600 лева сметка-спряха му картите, разбира се и след година бам -дело, призовка и т.н. Мтел тогава си съдеха лично длъжниците. Помоли ме да се ява, отидох без надежда и с цялата си наглост-оспорих всичко. Че е говорил, че е изхарчил тия пари, че е абонат даже. Поисках да представят оригиналите на договорите за СИМ картите, тъй като те бяха представили копия. На следващото заседание-йок, не ги представиха, защото при местеното ги били загубили. ЗАгубиха заради това и делото-липса на правно основание, осъдих ги и за адвокатски хонорар-100-150 лева по спомени...та така. Късмет и отчаяни действия, доведоха до успеха. Така че няма значение за това, че е голяма компания, въпроса е дали му се занимава на човека-да губи време и пари с неясен резултат и с малък материален интерес...
Аз имам карта на М-тел и интересното е,че за 2 дни сметката ми се качи с 40 лева в момента е 90 лева при лимит 50лв ? как е възможно това ?
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Meти написа:Аз имам карта на М-тел и интересното е,че за 2 дни сметката ми се качи с 40 лева в момента е 90 лева при лимит 50лв ? как е възможно това ?
На Коледа се случват чудеса

Имаше проблем с отчитането на безплатните минути, вероятно част от тези пари са от тях, после би трябвало да ти ги приспаднат ако не стане както с онази жена от клипа от първа страница
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
everlastt написа:Никой не лъжат колега, просто имат проблеми с новата им система .След пускане на жалба нещата се оправят.
е ок де колега като е от новата система защо тогава новата система не отчете, че си платил 180 лв повече а отчита че имаш да даваш 180лв?
Чудят се как да вземат парички и с системите се оправдават.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://mtelbg.eu/index.php съвсем леко в страни от конкретната тема но ясно показва защо е възможно да се случват такива рекети в България
колко още ще ги търпим 

ЧНГ: 20 000 длъжници на GSM оператор отиват на съд
20 000 дела срещу длъжници на мобилен оператор ще бъдат заведени през 2011 година във Варна, съобщи председателят на Варненския районен съд Ерна Якова.
По думите й писмото за предстоящото внасяне на искове е пристигнало преди ден и е от фирма, която е изкупила дълговете от оператора и сега завежда дела срещу длъжниците.
На този етап не е ясно на каква обща стойност са исковете.
През тази година броят на делата за разглеждане в Районния съд в морската столица достигна 33 000 при 27 000 през 2009 г., отчете Якова.
Тя изчисли, че на един съдия са се падат средно по 900 дела.
Делата, заведени от кредитори срещу длъжници, надхвърлят 12 500. Исковете са заведени основно от банки и мобилни оператори
Не е вярно, че не оправят сбърканите сметки. От опит. Моята пристигна сбъркана на Коледа и много побеснях, на звезда не успях да се оправя и отидох в офиса им. Суууууупер любезно се отнесоха, а аз съвсем не отидох спокоен. Написах си жалбата и сега си получих сметката, така както трябваше да бъде. Така че май трябва да поуспокойм страстите и да не хабим толкова нерви.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”