Някъде бях писал, не си спомням дали в тази тема, че на мен на нова кола ми играе температурата. Качи до към 80, оставя я да поработи на място при нагласени 25-26С, след около 10-15мин почва да духа по-хладно, поглеждам таблото, температурата отишла на малко под 70С. Това ми се случи преди около 3г, колата ми беше чисто нова, какъв прецакан термостат.

[/quote]
Колега колата е нормално да изстива малко след като си пуснал парното,защото термостата в повечето случаи започва да отваря от 82 и е напълно отворен на 92 градуса. а кой то казва,че ТРЯБВА ДА ЗАМРЪЗВА НА 90 ДА ВЗЕМЕ ДА ПРОЧЕТЕ МАЛКО ПО-ДЕБЕЛИ КНИГИ И ДА СПРАТ ДА ГОВОРЯТ ЧЕ НЕ БИЛО НОРМАЛНО ДА СПАДА ТЕМПЕРАТУРАТА ,А ТРЯБВА ДА СЕДИ НА 90 ПОСТОЯННО

. Тази вода нали се издухва от вентилатора на парното и е нормално да спадне малко,но ако спада чак до 70 градуса мисля,че не е нормално освем ако термостата не отваря на по-ниска температура[/quote]
Тебе за да не те пращаме да четеш дебели книги прочети само тези няколко думи и се опитай да ги асимилираш - Yep, от 75-80 по ваг-ком, вече е на 90 стрелката

ПП: И не се обаждай като няма кво да кажеш бе, тва не са ти коментарите в някой изпаднал сайт да се джавкаш без да четеш

[/quote]
Абе ти ако искаш да ми кажеш нещо "БЕ" че не е така ми донеси един дизел който седи температурата на 90 зимно време без да мърда и ще те почерпя и ще ти се извиня,че не съм прав но не се е родила още такава кола с такъв мотор.
А това отношение може да го държиш на семейството ти. Разбра ли.
Не сме тук да се заяждаме и да си плакнем устата само. Ако сте се изнервили нещто по-добре избройте до 10 и тогава пишете
нека кажат много по-знаещите от теб и мен за да ссе успокоиш