Как си избрахте никовете???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Моят ник си го избрах сам защото така ми викат още от малъм Мети,защото се казвам Методи вместо да ми казват Мето ми казват Мете или Мети и от там така започнах да се регистрирам на всякъде сега на скоро започнах с новия ми ник Lepoef понеже фамилията ми е Лепоев и само сменям последната буква с f вместо с v ама вече тука съм познат като Мети и няма как да си сменя ника.
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:любима игра от далечното минало Delta Force Landwarrior
Имаше един филм с Чик Норис Делта Форс и се разказваше как едни терористи отвличат един Американски самолет и държат за заложници екипажа и пасажерите и после специалния отряд Делта Форс с Чик Норис им е*аха майката на терористите.
Абе готин фим е.
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Meти написа:landwarrior написа:любима игра от далечното минало Delta Force Landwarrior
Имаше един филм с Чик Норис Делта Форс и се разказваше как едни терористи отвличат един Американски самолет и държат за заложници екипажа и пасажерите и после специалния отряд Делта Форс с Чик Норис им е*аха майката на терористите.
Абе готин фим е.
че ти не си ли бил малък, когато тоя филм го имаше по видеотеките ...

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
+ това са 2 части -във едната за един наркодилър се разказваdevil_vas написа:Meти написа:landwarrior написа:любима игра от далечното минало Delta Force Landwarrior
Абе готин фим е.
че ти не си ли бил малък, когато тоя филм го имаше по видеотеките ...![]()

- Undertaker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”