KirilGeorgiev написа:И как точно да разбера дали е менте да го пия ли да го мериша ли какво да го правя?
Няма как да разбереш дали е менте.Известна сигурност ти дава това от къде го купуваш.Ако си купиш кастрол от някой циганин със сергия на някой пазар едва ли ще е истински.
Аз си купих Кастрол Магнатек 10в40 от официалния вносител за България и съм доволен-изми двигателя,не се обаждат повдигачи и мотора мърка.И аз се чудя сега пролетта като го сменям дали да пробвам Мотул (много го хвалят) или да си сипя пак Кастрол (за мен най-доброто масло в света)...

, щот го взимам за 11 лева литъра и пак нямам проблеми. на другата смяна смятам да взимам наливно щот е по 7 лева. аз до сега не съм чул някой да се оплаква от мобил.
Има го тоя момент, че зависи от късе купуваш. Аз примерно за Манола си знам магазина в Плд и от другаде не взимам. общо взето като знаеш, че в един магазин зареждат нещо свястно най-добре да го ползваш него. Ти вече си преценяш, но ако си доволен от твоето си масло карай с него.