аз съм с дебица и имам шумене като на леко шумящ лагер,но не е болка за умиране.Според мен не си въобразяваш,моето шумене го забелязвам веднага след като сменя летните със зимни.
Както по нагоре са писали,за тези пари -толкова.Но съм срещал и скъпи зимни гуми които също шумят.
Гуми Debica - шум и бучене (РЕШЕНО)
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гуми Debica - шум и бучене
с дебицата фриго съм аз , сега карам из варната на дъжновно , никви забележки нямам , голфа стои , колкото и чобанската да го карам .... за сняг знам , че са си идеални ... какви се тея оплаквания не знам аз ... поздрави !
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
А отчитате ли факта дали примерно не шуми в кишата, мокрото, а на сухо да е тишина или обратно ?
Всичко това си има значение.
Всичко това си има значение.
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
то и асвалта някой път е та*ак ...
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Колега, след мато минах от летните Michelin Energy на зимните Debica и аз си мисля, че определено има разлика в шума, ама както е при теб според домочадието, при мен приятелката ми казва, че си въобразявам и аз... 

Последна промяна от nokiangage на Чет 05 май 2011 15:20, променено общо 1 път.
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Хич не си въобразявате, вие си познавате колите най-добре. Жена ми като се вози и казвам гледай тука какво голямо кръгово са направили (на Драгичево), тя пита, къде, къде ... а ти очакваш шум да чуе ?!?
Ако и другите се возят като теб постоянно със сигурност ще казват, о тук нещо хлопа, ама днес парното по бавно стопля и т.н.
Все си мисля както споменах по-горе че това дали шумят гумите си е съвкупност от много неща. Мокро ли, сухо ли е, на каква настилка си, ако щеш коя улица.

Ако и другите се возят като теб постоянно със сигурност ще казват, о тук нещо хлопа, ама днес парното по бавно стопля и т.н.
Все си мисля както споменах по-горе че това дали шумят гумите си е съвкупност от много неща. Мокро ли, сухо ли е, на каква настилка си, ако щеш коя улица.
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е шумни са, ама не е само от гумите. Сложих летните. Шумът намаля, но не изчезна.
Като на лагер бучи, ама не е ясно откъде идва - цялата кола бучи. Явно трябва да го изчакам да се скапе съвсем.
Лошото е, че ако тръгна на дълъг път може да ме остави някъде.
Като на лагер бучи, ама не е ясно откъде идва - цялата кола бучи. Явно трябва да го изчакам да се скапе съвсем.
Лошото е, че ако тръгна на дълъг път може да ме остави някъде.
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гуми Debica - шум и бучене (РЕШЕНО)
Смених другия заден лагер и шумът изчезна.