1. Плеър панасоник 4х50 и с единичен изход за предусилвател.Мисля да минавам на двд.И тука идва първата дилема:
Искам плеър който като го погледна и да настръхвам от дизайна му , да ме е страх да завъртя врътката за волумето

А)Това определено е ALPINE, но техните плеъри за по 500 лева не четат двд или поне аз не намерих. Но си ми остава мечта,въпреки че нямам възможност и не отговаря на изискването ми да чете двд.
Б)Друга алтернатива е плеър с вграден монитор. За 500 лева може да се вземе Санг или Нео , натъпкани са с екстри , тъч скриин и куп глупости. Но колкото и да ги гледам , дизайна им не ме грабва , а и това че марката е толкова...не мога да намеря точните думи. Просто не ми вдъхва доверие.
В)Закупен отделно монитор , които както колегата Сандо е направил е вградил на мястото на врътките за парното на г3, в те отиват на мястото на пепелника и запалката. В този случай трябва да се измисли място за бутона за нагревателите на задното стъкло. И отделно двд плеър.
2. Сток тонколони на предните врати и таблото + 2 трилентови на задните врати , захранвани от плеъра. Доволен съм от звука. Но искам нещо повече. Мисля компонентна система. Тези на херц са били перфектни , но са доста скъпи. Препоръчайте ми някоя по евтина и същевременно качествена. И как стоят нещата там , търся кристален звук , без изкривявания , пръщене. Не търся зверски бас от който да настръхвам а просто качество при усилено волуме

3. Усилвател войскрафт(чийто параметри незнам) + 32 сантиметров говорител мегавокс в бас туба. Свързани на бридж. Мога да кажа че съм адски доволен от тази туба.
4. И новата придобивка - усилвател кенлууд 2канален с възможност за бридж.
И така , мога или немога да свържа 2та усилвателя? Единия проблем- 1 ремуут кабел и 1 чифт чинчове. Ще смогне ли алтернатора с консумацията. Единия мисля че има бушон 30 А другия 15 А. Какви проблеми може да създаде това или въобще може ли ?
Това което искам да постигна е може би отливка или обикновенна основа от МДФ на задната кора.
http://img824.imageshack.us/img824/8890/opas.jpg
Нещо такова в подредбата. Да се вмъкне някаква компонетна система или да се закупи филтър и отделно говорители спрямо него. Възможно ли е? И относно акустика как ще е ? Благодаря на тези които ще се включат предварително