Здравейте, карам Голф 3 1.8 моно, 75к.с. Идва ми доста слаба, а не мога да я сменя, затова реших да се пробвам със следните доработки по нея:
Мисля да сваля главата, всмукателя и изпускателя, да направя шлайф на главата с до 2мм, да сменя гумички на клапаните съответно да се припаснат, след това да сложа всмукател от 90к.с. (или евентуално този да се полира), да и сложа и изпускател от 115 като направя и генерация.Другото което ми е ж акъла е да олекотя маховика, където мисля , че разликата ще е съществена.Моля давайте вашите съвети, мнения и упреци.Ще са ми от полза. Благодаря предварително!
Искам да подсиля колата си. Помогнете!
-
v.georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Искам да подсиля колата си. Помогнете!
Колегата е цитирал добра тема
Личното ми мнение е че олекотяване на маховика е умряла работа, когато се говори за всекидневна кола. Тръгва една идея по-добре, но като види баир и умира лесно.
Личното ми мнение е че олекотяване на маховика е умряла работа, когато се говори за всекидневна кола. Тръгва една идея по-добре, но като види баир и умира лесно.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: Искам да подсиля колата си. Помогнете!
За тия пари дето ще хвьрлиш по твоя мотор спокойно се сдобиваш с 2.0 115 агрегат и си раздаваш газ колкото искаш(или колкото може )
.За 200 лева 2е-та с лопата да ги ринеш тва е!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”