Muncho написа:Същата работа беше на кръговото на тракия... всеки ден имаше по някой на ливадата... а не е като да нямаше табели
Ако си спомняте докато даваха репортаж за катастрофа на кръговото на тракия, се обърнаха още два автомобила на живо.
Muncho написа:Същата работа беше на кръговото на тракия... всеки ден имаше по някой на ливадата... а не е като да нямаше табели
sam_boha написа:И аз съм минавал 3,4 път откакто има кръгово... всичко си е ОК, сигнали, обозначения, всичко както трябва да си е. Причината, според мен, е като идваш откъм Плевен/Търново надолу се дава газ яко и преди моста виждаш 70, 50 ограничения. "Ха, за к'во ги слагат като е равно и пътя е супер?" -газ, минаваш моста и виждаш ... кръгово. "Баси, т'ва пък кога го сложиха", обаче е късно за намаляване и идва следващата мисъл "Бе, тука как беше това с предимството, я, май съм си с предимство ..." ПРААААС ... "ДЕ#а и кръговото смотано, как може да го сложат тука, тия $%**%&$#, Д$#а и държавата &^%$$, и полиция, и кмет, и ВиК, "
Това ми е обяснението.
vw_golf_4_tdi написа:това е възможно най - некадърното кръгово в което съм бил, следващите в класацията са новите кръгови на крайезерния път във Варна.
ако идваш от Бяла, пътя ти отива точно в знаците, които са поставени в нищото. забити в бетона. входа към кръговото е супер остър завой, да не говорим че има една лента и един безкраен обрач по който се въртиш и залиташ. това кръгово ще го преправят поне още 10 пъти. пък за видимост не ми се говори..
azrod написа:На това кръгово му е сбъркан наклона на пътя и идвайки от В.Търново леко прелетяхме самия ръб на кръговото... Тъпо, ама факт, че някой пак е изсмукал еврофонда, а даже и едно камацу не е минало да заравни терена ...
Но все пак е достойно за наградите Дарвин за най-нелепа смърт
bryanokoner написа:Muncho написа:Същата работа беше на кръговото на тракия... всеки ден имаше по някой на ливадата... а не е като да нямаше табели
Ако си спомняте докато даваха репортаж за катастрофа на кръговото на тракия, се обърнаха още два автомобила на живо.
Barboukov написа:ТИР потроши парапета на беленското „кръгово“
Русенски новини Поредното произшествие е станало на кръстовището с кръгово движение пред моста край гр. Бяла, съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе.
Инцидентът станал около 2 часа тази нощ. Товарен автомобил „Ивеко” с пловдивска регистрация навлязъл в кръстовището с несъобразена скорост и помел предпазната ограда край съоръжението.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта