Искам да изкажа благодарност на всичко колеги,който ми дадоха своите съвети и да ви разкажа моята случка от днес. Ставам сутринта с намерението,че днес ще стана собственик на синхро автомобил отивам да огледам въпросният пасат.Към 9;30 съм в Пловдив пред въпросната автокъща aleks6000 . Насочвам се директно към въпросния автомобил след кратък оглед забелязвам доста забележки,но си викам това,че халогените не светят,габарита отдясно също не свети,светлините за заден ход и те не светят,касетофона е избягал по пътя,контактният ключ е прецакан и е изведен старт бутон, петата врата е разглобена и не се затваря има един кабел,който служи на ключалка поради демонтажа на такава,гуми подменени с такива за мъгла,аларма,която е без дистанционно за активиране и деактивиране, джанти все едно няма дупка в която да не са влезнали(толкова криви бяха)двигател,който изяде половин литър масло когато се мъчих да сработи синхрото,(което в последствие се указа,че няма),доста забележки,по окачване и двигател, съединител боксуващ на място,амортисьори за смяна,чистачки със скъсани пера,TDI е автомобила със свалено турбо..(момчетата предвидливо са си го свалили и се опитваха в продължение на 2 часа да ми обяснят,че турбото не седи над двигателя,а е на аспусните траби... Интересното,че никой не можа да ми го покаже къде седи

.. най-вероятно съм забравил нещо,но и това не е малко..Та цялата дилема започна с това,че искаха да ми втълпят,че автомобила е(4х4) синхро .Служителите на автокъщата твърдяха,че е 4х4,повикаха и шефа им,който даде гаранция,че автомобила е 4х4,но аз колкото и да залягах под автомобила,не видях никакъв признак за кардан или каквото и да е,за да задвижда задните колела..От автокъщата ми предложиха да отидем на канал,и аз съответно се съгласих...после нещо се отказаха и ми предложиха да пробвам синхрото след 10 минутни напъни...задните не успяха да пробуксуват.. от колкоз опити дори и на лед..на минусовите температури освен загуба на нафта и половин литър масло и тотално износване на съединителя нищо друго не стана..(в последсвие стана така,че от опитите да се включите задните колела (4х4-то) съединителя се е износил..) Накрая шефът им се обади на някакъв"майстор" дето му каза,че е 4х4 после се отметна.. и колата си излезна само с предно (аман от разбирачи,язък за разходите).После за турбото което е било на аспуха.. и не се е виждало.. и така към 12;30 аз си тръгнах разочарован и с празни ръце,измръзнал от студ..
АМАН ОТ ИЗМАМНИЦИ ! ! !П.п Поне го накарах да смени подвеждащата информация в сайта на мобиле.бг
Благодаря за отделеното време..,внимавайте,не вярвайте на обяви..