С какво да запечатам необслужваем акумулатор?
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: С какво да запечатам необслужваем акумулатор?
Моя е същия и точно същата клетка която си отворил беше пресъхнала още на първата година 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
И моя е същия.На 2 години е и тази зима свърши
Отворих му капачето и го оставих да се зареди 24 часа и очето светна зелено.Така ме посъветваха от сервиза на Монбат.Казаха,че бил просто разреден,не бил за боклука.За сега е О.К. 

- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
SANDO 1 написа:И моя е същия.На 2 години е и тази зима свършиОтворих му капачето и го оставих да се зареди 24 часа и очето светна зелено.Така ме посъветваха от сервиза на Монбат.Казаха,че бил просто разреден,не бил за боклука.За сега е О.К.
На Голфа съм с Монбат вече 6 година.

- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Някъде в нашия форум беше писано, че новата батерия трябва да се разреди до 10,5 и да се зареди. Като на телефоните. Дано вякой паметлив се сети къде е тази статия. Накрая завършваше с незаинтересоваността на производителите да дават подобна животоспасяваща за акумулаторите информация!
Колега, как се държи в експлоатация лепеният! Пази от комбинация студ и вибрации. Лепено със силикон вчера се отлепи при мен.
Колега, как се държи в експлоатация лепеният! Пази от комбинация студ и вибрации. Лепено със силикон вчера се отлепи при мен.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”