lyubeto написа:и на тебе на голфа ти пише голф ама всъщност е опел кадет

lyubeto написа:и на тебе на голфа ти пише голф ама всъщност е опел кадет
gavaza написа:и аз съм заинтересуван така че някои ще даде ли линк с леб шоп...
hitman0013 написа:elimn написа:Винаги купувам годишна винетка. Смея да твърдя, че съм от изрядните шофьори, и като ме спрат за проверка се кефя, че няма за какво да се хванат/освен за превишена скорост/ и ми е голяма работата пред тях
![]()
П.п. На всички тук е понятно, че всяка стока и услуга се заплаща, и какво е качеството също знаем. Прост пример: Пътуващите с автобус. Купуват си билет. Искат да им е чисто и комфортно, ама не пазят и не е./понякога се случва/ Пътуващите с личен автомобил-искат изрядни пътища, ама скатават от данъци, винетки и к'во ли не. Кое е първо? Яйцето, или кокошката? Кой първи не си е спазил правилата? Неплащащите за услугата, или предлагащите услугата хубави и безопастни пътща? Не обвинявам и не защитавам никоя от двете страни, за това не ме хапете. Плащам, защото е такава системата за момента, не защото ме кефи стикера мацнат отпред.
ще те гризна само леко:и троен данък да плащаме, пак една и съща сума ще се отделя за пътищата.Ако не са дупки, ще са бабуни от кръпки през 30сантиметра-същата работа.
Колата е със счупена дръжка на шофьорската кола...
Кое бре колега огледалото дето се бръснеш ли,оправи си заглавието и поясни кое да се види как седи на 2-ка?
ajir написа:май са слагали вместо масло, зехтин с маслините заедно![]()
Kaizer Soze написа:... Интересуват ме предимно топки от всякакви размери и цветове...![]()
radostin83 написа:DimoNN написа:radostin83 написа:здравеите колеги.Имам един проблем свързан с един датчик на лявата врата (шофйорската врата) това нешо е много изнервящо постояно ми показва на фис дисплея че вратата е отворена и постояно свирка немога да заклуча колата защото уш не е затворена вратата и алармата се включва,налага се да оставя ключовете на боша защото тя пак се заклучва и свири.някои можели да ми каже къде се намира тоя датчик,опитах се да разглобя вратата но след кората всичко е капсуловано с нитове колата е голф 4 тди пд 131кс 6 скорости 2002г.благодаря
GIGA
МОГА ДА ТИ ПРАТЯ СНИМКА ДА ВИДИШ КАДЕ МЕ КЛЪВНА ПЕТЕЛА.СПАМАДЖИЯ
vladobo написа:Здравейте, интересува ме дали някои знае къде и на каква цена мога да си купя полиестерна смола в район София и на каква цена на колиграм. И моля не пишете тъпотий ако незнаете
sakrayaami написа:Здравейте,
горд притежател съм на VW Golf 3 joker 97. Имам много неприятен проблем с дясното странично огледало - по какъвто и начин да го наглася, неуспявам да се ориентирам за колите намиращи се от дясната ми страна. Самото стъкло на огледалото също така увеличава образите и става тотално мазало. И черешката на проблема, е че имам ужасна мъртва зона от дясната страна като отново да отблежа, че бая си поиграх да наглася огледалото. За съжаление нямам снимки на въпросното огледало, което мисля че е фабричното такова но ако се наложи ще направя. Моля ви препоръчайте ми от къде и какво огледало бих могъл да си закупя, за да разреша този проблем.
Благодаря ви.
boreto1977 написа:вземи още 20-тина часа градско и не пипай огледалото
black` написа:Сигурно искаш план? Какво е това 3D? Да не снимаш филм? С цветни очила ли ще се гледа?![]()
Всеки един план е разчертан така, че ясно се вижда как ще изглежда, още много преди да е измислено 3D.
elimn написа:Ехей, малък! Ти порастна бе! Честит Рожден Ден и от мен!!!Да си жив и здрав, видяхме всички, че си и корав
mucy написа:Еее,добре 4е каза кам голямата траба да надужам,колега!!!Бях останал с жпе4етлението 4е трябжа да се надужа малкото марку4е кам компутера дето отива.!!Добре 4е каза.
HEARTLESS написа:ЕЕЕ недей така да убиваш ентусиазма на човека![]()
Аз си сложих турбо на моята,една К03 турбинка от катастрофирало а3.Викам ще се турбинирам и аз! .Вьрзах я сьс свински опашки отпред на решетката и и забучих един маркуч за кьм филтьра,като се движа по-бьрзо да смуче повече вьздух,тва ми е един вид 'Турбо пьтя'
.
Малко е лагава щото за кулер ползвам 2 спринцовки по 50 кубика-с копче от таблото прьскат вода на решетката.
То проблема ми е,че дьржи холд бууст 1.8 и незнам колко ще изкара![]()
Сьединителя и пьлен Сток ,ама пьлен .![]()
Бутала ползвам от 2.0 16в![]()
За проекта тьрся бууст мотер-щото аз за бууст ползвам манометара от ладата,ама да е китайски щото имам само 20 лева в мене
![]()
golfer написа:Заключвам от рано.
Luciano написа:Май ти е прецакан ключа
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта