най-добрата халогенна крушка?!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: най-добрата халогенна крушка?!
Помагат но на теб а на този отсреща му пречат.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
На снимката май са Н4, ако се надяваш да са ти на основните фарове, май ще си силно разочарован. Ако са за допълнителни фарове или дневни светлини - стават.
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Май се минахме а?Ще я видим тая работа......
Х4 са кру6ките

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
aylin78 написа:Май се минахме а?Ще я видим тая работа......![]()
Х4 са кру6ките
Колега и аз винаги съм се чудил дали подобни на тези, които си посочил ще светят добре...Гледал съм в dealextreme има много от този тип, но наистина не съм чувал отзиви...От една страна си мисля, че няма да си поверя колата/живота на китайски диоди, но пък всъщност съм го "поверил" на китайски H4 - което е същото!
Сподели после какви са ти впечатленията

- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
тези дойдоха преди ден,и светят доста,но са за друг вид осветление http://vbox7.com/play:28f40dfc
-
- Автомобил:
- Двигател:
На сайта на Осрам дават следните данни
Cool Blue - 4000K
Night Breaker + - 3500K
Всички останали - 3200К
Някой има ли наблюдение как свети Night Breaker +. За Cool Blue имам лични наблюдения - свети бяло, но не синее, така наричаната дневна светлина. За обикновените - ясно, доста жълта светлина. Разликата м/у 3500К и 3200К ми се струва доста малка и е ясно, че ще жълтеят. Но колко? Дават им по-дълъг живот и по добро осветяване, но колко е вярно ....
Cool Blue - 4000K
Night Breaker + - 3500K
Всички останали - 3200К
Някой има ли наблюдение как свети Night Breaker +. За Cool Blue имам лични наблюдения - свети бяло, но не синее, така наричаната дневна светлина. За обикновените - ясно, доста жълта светлина. Разликата м/у 3500К и 3200К ми се струва доста малка и е ясно, че ще жълтеят. Но колко? Дават им по-дълъг живот и по добро осветяване, но колко е вярно ....
- Vento
Ти не чете ли предишните мнение??? Уникално светят за халогенна крушка.Pinto_mm написа:Някой има ли наблюдение как свети Night Breaker +
KirilGeorgiev написа:Помагат но на теб а на този отсреща му пречат.
Това НЕ Е вярно! При правилен реглаж светят САМО надолу, не като фаровете нагоре. Такава им е и идеята, друг е въпроса, че на 70% от идиотите по пътищата светят към небето.
-
- Автомобил:
- Двигател:
не знам за вас но аз си взех Night Breaker +
х4 и сам много ама много доволен колата е бора 2.3 взех я преди 2 месеца с осрам обикновен и разликата е 50 метра пове4е във дължина за дългите без да се бара фара за късите 10 метра пове4е а за халогена Х3 3 метра тук мерих с ролетката късите светят бяло до жълто дългите бяло до синьо много помагат никои не ми святка супер крушки само 4е на сумрак имаш 4уството 4е не светят то4но когато се стамва прозорец от 10.мин работят ве4е 2 месеца нямам проблеми
ЦЕНИ;
ТМТ -пловдив
Х4-12лв
Х3-10лв

нямам релета напрежението на крушката при запален мотор е 12.7-12.5волта
х4 и сам много ама много доволен колата е бора 2.3 взех я преди 2 месеца с осрам обикновен и разликата е 50 метра пове4е във дължина за дългите без да се бара фара за късите 10 метра пове4е а за халогена Х3 3 метра тук мерих с ролетката късите светят бяло до жълто дългите бяло до синьо много помагат никои не ми святка супер крушки само 4е на сумрак имаш 4уството 4е не светят то4но когато се стамва прозорец от 10.мин работят ве4е 2 месеца нямам проблеми
ЦЕНИ;
ТМТ -пловдив
Х4-12лв
Х3-10лв

нямам релета напрежението на крушката при запален мотор е 12.7-12.5волта
-
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:Ти не чете ли предишните мнение??? Уникално светят за халогенна крушка.Pinto_mm написа:Някой има ли наблюдение как свети Night Breaker +
Колега май ти не четеш. "Уникално" не знам какво означава, но мен ме интересува 3500К повече към бяло ли клони или към жълто. Иначе до колкото разбирам светят много добре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
май ти не 4етеш
КЪСИ БЯЛО ДО ЖЪЛТО
ДЪЛГИ БЯЛО ДО СИНЬО
бяло с отенък за дълги и къси
КЪСИ БЯЛО ДО ЖЪЛТО
ДЪЛГИ БЯЛО ДО СИНЬО
бяло с отенък за дълги и къси
- Vento
Pinto_mm написа:Колега май ти не четеш. "Уникално" не знам какво означава, но мен ме интересува 3500К повече към бяло ли клони или към жълто. Иначе до колкото разбирам светят много добре.
Абе някой не чете, ама не знам кой е..

Vento написа:Аз на дългите светлини на комбито сложих OSRAM NIGHT BREAKER® PLUS и съм много доволен как светят - все едно извънземни кацат!![]()
Бай Семо написа:Golf_Diesel_ написа:Искам да свети силно и да белее.
OSRAM NIGHT BREAKER или Ксенон на 4500 - 5000 келвина
Vento написа:ALESYZ написа:Преди седмица сложих на дългите OSRAM Nightbreaker Plus, честно казано има ясна и видима разлика с предишните лампи, HELLА май бяха. Свети по-бяло и много по-силно...
И аз съм точно така и с такива впечатления!
lrlmodo написа:... фарове за мъгла - лява Osram night breaker, дясна - обикновенна Osram (найтбрейкъра му се откачи жичката).
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
абе да ви кажа половината от вас въобще не четете и не ви се връща няколко страници назад.Знам че страниците станаха доста, но който има интерес и го вълнува ще ги прегледа дори всичките.Иначе ще дъвчем едно и също като папагали.
Иначе за найтбрейкъра да кажа-като че ли се губи светлината из градското осветление вечерта, но за извънградско са екстра.
Иначе за найтбрейкъра да кажа-като че ли се губи светлината из градското осветление вечерта, но за извънградско са екстра.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
някой знае ли къде се продават крушки на narva и по специално Narva blue range?Както и на каква цена е Н7?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи това е най-добрата крушката за сега
OSRAM NIGHT BREAKER® PLUS
OSRAM NIGHT BREAKER® PLUS
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
don4o.ood написа:ЦЕНИ;
ТМТ -пловдив
Х4-12лв
Х3-10лв
тмт елком ли имаш предвид, колега? и за nightbreaker plus +90% ли говориш?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”