декоративна лайстна б5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
декоративна лайстна б5.5
колата ми е хайлайн изпълнение с никелирани декоративни лайстни по вратите ипод фаровете.та въпроса ми е -нямах декоративната лаистна под десния фар.купих я но не мога да я сложа защото има крачета разположени под прав ъгъл спрямо лайстната натиснах малко по силно и едното краче се отчупи и сега не искам да дочупя и другите а и не искам да я лепя със силикон както ме съветват някои.дайте идея колеги.
Re: декоративна лайстна б5.5
Hа самата лайсна трябва да има 2 двойнозалепящи лепинки ,а това което си счупил е водач. Само тази лайсна ли ти липсваше?
-
- Автомобил:
- Двигател:
лаистната нямя двойно залепващо тиксо а принципа и на монтиране е явно само с тези крачета които влизат в прорези в бронята но като примерно сложа долните крачета не мога да сложа напречните- точно така счупих едното
има 2 двойнозалепящи , ако свалиш някоя от твоите , което не те съветвам да правиш, ще се увериш сам
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо май говорите за различни неща.Човека говори за цялата лайсна не само за хрома.Лайсната има контрички които се слагат от вътрешната страна на бронята за да не пада .Иначе първо вкарваш кривите крачета хубаво и после си влиза много лесно.
Не говоря само за хрома. Оня ден ми откраднаха едната и отдолу си личи как е http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Passat_B5-FWD-TDI/Search/Chrome_Molding/ES2132553/
-
- Автомобил:
- Двигател:
За лайсната под фара пита човека 

-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги наистина трябва да четем какво си пишем за да сме полезни един на друг със знанията си.та за това иде реч(както е забелязал колегата kiril georgiev)става въпрос за лайстната под фара.моля конкретно инфо по въпроса ако може.
оф, дадох линка, за да видите къде са лепинките на лайсната. дали е лайсна под фара, вратата или задната броня ,захващането е еднакво. Ако искаш я закови с пирони. (мн добре прочетох, вземи ти почети из нета и разгледай снимки)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ти трябва да поразгледаш снимки защото захващането на лайсните по броните няма нищо общо с лепенето.