високи обороти - pierburg 2E
високи обороти - pierburg 2E
здравейте колеги вече две седмици ме мъчат вакумите на карбуратора като запаля вакума не иска да засмуче вакумрегулатора след като запуша едно от маркучетата и се оправя но след това той не работи както трябва моля ако някой може нека помогне 

Re: високи обороти - pierburg 2E
Здрасти колега 1ния вариант е да смениш вакуумите , а 2рия както правят "разбирачите на карбуратори" да сложиш 1 съчма в маркуча 
Ти па и ти стига си спорил че няма 2Е е основата на 2ее 2е2 2е3 2е4
геро виж тоя вакуум регулатор той най често прави бакиите
геро виж тоя вакуум регулатор той най често прави бакиите
за разбирачите като колегата който казва че няма 2е съм сложил снимка аз пиша това което е написано на моя карбуратор не споря какъв е ако не можеш да помогнеш по добре недей пиши нищо излишно е
а колкото до другите варианти колеги правил съм всичко за което се сетя вакумите са сменени вакумрегулатора беше първото нещо за което се сетих но уви не става нищо просто засмуква когато си иска от време на време се оправя и после пак така може да си играе през 5-минути а вакуми има като запуша въпросното мъркуче и засмуква но според мен това не е решение БЛАГОДАРЯ на всички колеги които се опитват да помогнат
и весели празници
и весели празници- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
Колега закачи този край на маркучето обратно към карбуратора. Трябва да затапиш другата страна където съм ти отбелязал на схемата.Проблема е в този термо вакуумен ключ.Аз доста време го търсих но все на дефектни попадах втора употреба и сега карам така.
благодаря колега още утре ще го направя дано всичко да е ок
весели празници
весели празници- pa4enko
- Автомобил:
- Двигател:
колеги и аз имам същиа проблем,на газ ми държи 4000 оборота а на бензин ниски даже гасне,пуши много от ауспуха,черни свещите и сякаш не работи на 4-те цилиндъра.Направо вече ми писна от този карб. пиербург 2е
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ама верно не се научихте, че няма 2Е. Серията е 2Е, всъщност има разлики в 2е2 и 2е3 моделите, да не говорим за 2ЕЕ, който е бащата на моноинжекциона
Ще ви издам една тайна, тъй като гледам, че четете само големите букви по карбовете си. Има сериен номер, по който може да се отгатне какъв точно модел е карбураторът. Другият, по-лесен начин е да кажете просто какъв е моторът на колата, те са стандартни за всеки мотор. Затова и хората, които наистина разбират от карбуратори спряха да ви пишат в темите, просто няма смисъл
Не съм помогнал особено в темата, но на ден сигурно излиза по една тема, в която някой все пита за 2Е, без да уточни за каква точно кола с какъв двигател става въпрос и просто е меко казано безсмислено и отегчително да се пише в такива теми да се вадят думите с ченгел от автора, който освен всичко друго е на зор и би следвало да си каже сам, без да му се задават уточняващи въпроси. Просто е по-лесно така, ама вас не ви кефи да ви е лесно
Ще ви издам една тайна, тъй като гледам, че четете само големите букви по карбовете си. Има сериен номер, по който може да се отгатне какъв точно модел е карбураторът. Другият, по-лесен начин е да кажете просто какъв е моторът на колата, те са стандартни за всеки мотор. Затова и хората, които наистина разбират от карбуратори спряха да ви пишат в темите, просто няма смисъл

Не съм помогнал особено в темата, но на ден сигурно излиза по една тема, в която някой все пита за 2Е, без да уточни за каква точно кола с какъв двигател става въпрос и просто е меко казано безсмислено и отегчително да се пише в такива теми да се вадят думите с ченгел от автора, който освен всичко друго е на зор и би следвало да си каже сам, без да му се задават уточняващи въпроси. Просто е по-лесно така, ама вас не ви кефи да ви е лесно

-
elkona_kubrat
- Автомобил:
- Двигател:
колега проблема е при студено време не затваря електровакумния клапан не мусе подава 12 в има прегорял бушон вав таблото на бушоните провери и пиши колега сега немога дати кажа кои номер е ,бушона успех колега
- pa4enko
- Автомобил:
- Двигател:
колеги извинявам се за неуточнението голф 2 1,6 бензин,карба е с термо ампула.а за бушона ще погледна може да има нещо такова инсталациата ми се е палила при предишния собственик на колата и после не е направена мн. надеждно.карба съм го свалил в момента обикалях по морги за друг даже взех от една кола с маистора ми го свалихме от 1,6 или 1,8 джета а тои се оказа после от 1,3 двете клапи за гориво просто са по малки но това го видиахме в последствие,после неможах да го върна така че имам карб и за 1,3
.сега чакам обещан карб от голф 2 1,6 на 100 хил от германия каран само на бенз. със страничен удър така ми каза човека от моргата тои го вкарва за части.до 20 дена щял да доиде,мисля да го изчакам че вече ми писна от моя.
.сега чакам обещан карб от голф 2 1,6 на 100 хил от германия каран само на бенз. със страничен удър така ми каза човека от моргата тои го вкарва за части.до 20 дена щял да доиде,мисля да го изчакам че вече ми писна от моя.- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
А защо не насадиш карба от 1.3? Мисля, че някой от форума го е правил. 2е3 е железен за разлика от 2е2, от който реват почти всички колеги 

- pa4enko
- Автомобил:
- Двигател:
ами колега двигателя ми е 1,8 с карба ми от 1,6 смених двигателя преди три месеца,дали ще върви колата с този от 1,3 клапите са по малки видимо,а и този от 1,3 стои наобратно жилото на газта ще трябва да го приспособявам от другата страна.
stefan4o написа:Ама верно не се научихте, че няма 2Е. Серията е 2Е, всъщност има разлики в 2е2 и 2е3 моделите, да не говорим за 2ЕЕ, който е бащата на моноинжекциона![]()
аман от професори като теб нали казах като не можете да помогнете поне не пишете нищо пък и между другото за слепци като теб колега съм сложил и снимка ако искаш мога да я уголемя за да я видиш по добре
Bobcho_82 написа:Колега закачи този край на маркучето обратно към карбуратора. Трябва да затапиш другата страна където съм ти отбелязал на схемата.Проблема е в този термо вакуумен ключ.Аз доста време го търсих но все на дефектни попадах втора употреба и сега карам така.
благодаря колега направих както ми каза и наистина има резултат сега всичко е ок благодаря и на другите колеги които се опитаха да помогнат

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”