Имате ли винетка ?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Имате ли винетка ?
А защо е нужно да се лепи като номера на колата е написан на нея не ми е ясно 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
има едни химикалки с гуми4ка от единия край и не се ли натиска докато се пише ,после не си ли4и изтритото 
най много после да забранят за продажба подобни продукти

най много после да забранят за продажба подобни продукти
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:А защо е нужно да се лепи като номера на колата е написан на нея не ми е ясно
За да може чичко милиционер отдалеч да забележи дали едни ... лева се движат към него със 100 км/ч,предполагам и увеличения размер е с тази цел

По темата-винаги съм изряден откъм винетки.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
icoico написа:- Защото трябва винаги да е на прозореца, а не полицая да те пита имаш ли винетка? И ти да му кажеш, абе тук някаде беше, май съм я забравил! А направо, ако нямаш да си вади кучанЯ!KirilGeorgiev написа:А защо е нужно да се лепи като номера на колата е написан на нея не ми е ясно
BTW,случайно ли новата винетка е с цвят на столевка?![]()
![]()
![]()
![]()
По темата-винаги съм изряден откъм винетки.
Ем да направена е по-голяма, за да може да се вижда от далече, и да се различава от останалите (Старите винетки) шот ако имаш 4 стари няма кой да види дали имаш нова! (Но за сега никой не ме е спирал за винетка даже не я поглеждат)
От 29-ти имам Минетка, даже жената на бензиностанцията ми вика, "Още е рано, може и на 1-ви да си я купиш, старите въжат до края на Януари! А аз и викам, тогава не се знае дали ще има пари

П,п Не забравяйте да си напишете номера преди да я залепите (Аз щях да се прецакам) после отлепяне няма, много е тънка тая Винетка, фолиото което е върху нея е по-дебело!
- go4o.m
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AMF 2001
Искам да си купя винетка искам да си купя чисто нова кола само и само да видя за какво ще се хванат полицаите че с мойта стара колица им пълня джоба и им правя заплатата европейска.А те не знаят как се вадят пари с пот.... е не всички ама за София гаранция.
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
go4o.m написа:Искам да си купя винетка искам да си купя чисто нова кола само и само да видя за какво ще се хванат полицаите...
Хващат се колега, един след проверка за аптечка, триъгълник и жилетка, от немане какво да измисли ме накара да вдигам кората над резервното колело за оръжие

По темата, още не съм си взел, но след 15 януари ще си взема годишна

bnick написа:Хващат се колега, един след проверка за аптечка, триъгълник и жилетка, от немане какво да измисли ме накара да вдигам кората над резервното колело за оръжие :screwy
Ако си по-запознат с нещата като ти каже да вдигнеш кората ще му отговориш "покажи заповед за обиск". Даже багажника не може да те накара да отвориш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо май ти не си запознат.
KirilGeorgiev написа:Нещо май ти не си запознат.
Знам че така звучи, но се консултирай с адвокат и пак пиши.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Без заповед не може да рови сам което не означава че не може да те накара да му покажеш какво превозваш.
Ако иска да ти види пожарогасителя може да те накара да го извадиш, но не е нужно да наднича в багажника. При товарни автомобили може би е по-различно. Някои от юристите във форума най-добре да каже подробности. Ако заповедта за обиск беше за "ровене" те и у вас можеше да идват без заповед и да ти казват кой гардероб и чекмедже да им отвориш без да пипат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От днес имам винетки и на двете коли 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Колкото и да не ми се дават пари за винетка ще се наложи. Просто не виждам смисъл да се дават пари за винетки и да караме по лунни пейзажи или пътища без маркировка.
Магистрали ХА ХА това във цивилизованият свят са им задните улички бе еееееееей управляващите
Магистрали ХА ХА това във цивилизованият свят са им задните улички бе еееееееей управляващите

- fantomasss
- Автомобил:
- Двигател:
След 17.01. ще ходя да си я взема (на инвалид). Ще видим тая работа с писане на номера на колата.
Някой може ли да ми каже как да си взема винетката и моята е на инвалид 2-ра група съм само незнам къде да пусна документите
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”