още един привърженик на марката--не за дълго,поради пътищата
-
- Автомобил:
- Двигател:
още един привърженик на марката--не за дълго,поради пътищата
здравейте на всички,от вчера съм собственик на пасат-1,9 тди,ако темата не е за тук моля да преместите,искам да попитам собствениците на подобен автомобил,от кое масло са най доволни,особенно сега в зимният сезон,казаха ми за 10-40,било най подходящо но не знам към коя марка да се ориентирам,също и за постявянето на чип тунинг.тук в форума гледах доста обяви за чипване,досега не бях крал дизел тази ми е първа,пъргава е но като че ли искам още мощност от нея,поздрави и за много години 

Последна промяна от kombi tdi на Нед 16 яну 2011 16:50, променено общо 1 път.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: оше един привърженик на марката
Честито за придобивката, със здраве да си я шофираш и много безавариини километри да и навъртиш!
А относно тва с какво масло да я караш, мисля че си има специални масла само за Дизел, в сервизите за масла биха ти помогнали, конкретна марка мисля че е обсъждана във форума!
Относно чипосването, си е пари! Потърси колегата Brezel Той майче чипосваше!
А относно тва с какво масло да я караш, мисля че си има специални масла само за Дизел, в сервизите за масла биха ти помогнали, конкретна марка мисля че е обсъждана във форума!
Относно чипосването, си е пари! Потърси колегата Brezel Той майче чипосваше!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Честита нова година и честита нова кола!
Щом си решил да я чипосаш, сам си казал, че тук има доста обяви - избираш, свързваш се с колегата и вършите работа

Щом си решил да я чипосаш, сам си казал, че тук има доста обяви - избираш, свързваш се с колегата и вършите работа

- bad_look
- Автомобил: vw golf 2 GTI
- Двигател: PB
честита кола и безаварийни километри 

Ако кажеш какъв точно 1.9 ти е мотора ще ти помогнем с маслото.
А за чип тунинга... разгледай в "платения" раздел, има няколко човека които правят тия неща. От това което съм чел като отзиви в нета, си мисля че Brezel е твоя човек.
А за чип тунинга... разгледай в "платения" раздел, има няколко човека които правят тия неща. От това което съм чел като отзиви в нета, си мисля че Brezel е твоя човек.
-
- Автомобил:
- Двигател:
1,9 тди 1 з е двигателят,гледах и четох за брезел,май той ще е човекът
-
- Автомобил:
- Двигател:
явно късметът не е бил на моя страна
,днес претърпях птп с пасатко,и положението е много зле,но добре че аз съм добре,поради това че караме по първокласни пътища,днес по път за село,влезнах в една огромна яма,и от там в канавката,през таван,и сега пасата е с свит таван,казаха ми че за направата му искат-1300лв
,ако има колеги които са се занимавали с такива удари,моля да споделят,горе долу какви пари им е излезнал подобен удар и дали има смисъл да го правя,таванът ми е свит,прдната дясна греда на стъклото е крива,предното стъкло е счупено както и задното,преден десен калник не става,изобщо е много зле,тъкмо го обслужих е белята е налице

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
Re: оше един привърженик на марката--не за дълго,поради пътищата
много лошо колега,важното е ти да си добре ,колата по добре на части да я пуснеш.кофти случка 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега kombi tdi по това което казваш, проблема ти е голямиЧъК! Значи мой роднина преди години пак беше загазил като теб! Та цената е съвсем реална, като се има на предвид че се маха твоя таван реже се и се слага друг и след това се боядисва! Само прозореца предния ти е минимум 100 лева (Китайски)
Желая ти късме, и дано да няма повече проблеми! Чакаме Добри вести! Всяко лошо за добро! И най-важното е че ти си добре!
Желая ти късме, и дано да няма повече проблеми! Чакаме Добри вести! Всяко лошо за добро! И най-важното е че ти си добре!
-
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Колега kombi tdi по това което казваш, проблема ти е голямиЧъК! Значи мой роднина преди години пак беше загазил като теб! Та цената е съвсем реална, като се има на предвид че се маха твоя таван реже се и се слага друг и след това се боядисва! Само прозореца предния ти е минимум 100 лева (Китайски)
знам колега ще ми трябва май цяло купе,ще пусна сниммки да се види,направоо не мога да стърпя от яд,колата ще иска цялостно пребоядисване той само било към 500лв,два прозореца и един страничен,абе ужас
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
kombi tdi написа:знам колега ще ми трябва май цяло купе
А прехвърлянето от старото на новото купе,да не мислиш че ще е по евтино...просто братче незнам какво да ти кажа-то ни така,ни така!!!Колата не е много зле ама не е и много добре...

-
- Автомобил:
- Двигател:
kristianatanasov написа:kombi tdi написа:знам колега ще ми трябва май цяло купе
А прехвърлянето от старото на новото купе,да не мислиш че ще е по евтино...просто братче незнам какво да ти кажа-то ни така,ни така!!!Колата не е много зле ама не е и много добре...
а колега знаеш ли горе долу какви пари ще излезе едно купе

- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
Колега здравей
да ти копна един линк,пасата е 1.8 турбо но предполгам че обявата ще ти свърши работа.
viewtopic.php?f=57&t=224589
Поздрави !

да ти копна един линк,пасата е 1.8 турбо но предполгам че обявата ще ти свърши работа.
Поздрави !

-
- Автомобил:
- Двигател:
dangi_ написа:Колега здравей
Поздрави !
колега моят е 94 година,мисля че е б4
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
не се шашкай, не е кой знае какво така както го описваш
имам едно комби дето почти оголено, остана да му сваля мотора...
и без това си близо,ще дойдеш ще му резнем тавана, самото купе ще го дам за скраб скоро, така че не е проблем. Таван, разни греди гредички... каквото там ти трябва...
ще ми платиш само това което съм замислил да продам като части- предно стъкло, задна врата със стъклото, некви странични стъкла...люка понеже колата е с люк и кората за таван с люк... за това нещо ще ми оставиш 240-250лв и така. Няма страшно
имам едно комби дето почти оголено, остана да му сваля мотора...
и без това си близо,ще дойдеш ще му резнем тавана, самото купе ще го дам за скраб скоро, така че не е проблем. Таван, разни греди гредички... каквото там ти трябва...
ще ми платиш само това което съм замислил да продам като части- предно стъкло, задна врата със стъклото, некви странични стъкла...люка понеже колата е с люк и кората за таван с люк... за това нещо ще ми оставиш 240-250лв и така. Няма страшно

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”