Странен шум при запалване и гасене на дизелов голф 2
-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
Странен шум при запалване и гасене на дизелов голф 2
Много странен проблем поне според мен.При студен старт започва някакво тропане,което се усеща директно в купето, когато колата загрее - спира.Или след като се запали двигателя ако се дръпне обогатителя докрая -също спира тропането.Не знам как да го обясня точно - все едно има някой скрит отдолу и блъска по колата, колкото и смешно да звучи това е най-точното описание.При гасене на двигател също се чува същия този удар.В движение много рядко се чува , само още докато не е загряла съвсем.Според някои лица ,които не са съвсем компетентни това е или от ауспуха някъде отдолу да е пробит (но ако е така защо го прави само при определени условия) и другото което се спомена като възможна причина е тампон на двигател за смяна, но аз идея си нямам и не разбирам много.Някой ако е схванал проблема нека да пише 
Re: Странен шум при запалване и гасене на дизелов голф 2
Еми колега ти си дал 2 варианта айде скачай под колата и гледай 
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Тената е за раздел дизелови двигатели, не че нещо ама там има по-голяма вероятност да ти дадът колегите решение на проблема 

-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
проблема е отстранен, оказа се едно кръгло гумено уплътнение в средата на ауспуха, дреболийка 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”