Проблем горивна помпа GOLF-3 TD GTD
Проблем горивна помпа GOLF-3 TD GTD
Проблем горивна помпа GOLF-3 TD GTD.75h. Има теч откъм двигателя,капе на 10 сек. по капка,та вапросът ми е може ли като я загася и оставя за 12 часа да остане помпата без нафта и затова да не пали както преди от раз,а да въртя и да събарям акомолатора?
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Проблем горивна помпа GOLF-3 TD GTD
Да, докато поткачи помпата гориво е възможно да въртиш повече.
да трябва да се смъкне и да се подменят уплътненията на гнп-тоtodoj написа:Проблем горивна помпа GOLF-3 TD GTD.75h. Има теч откъм двигателя,капе на 10 сек. по капка,та вапросът ми е може ли като я загася и оставя за 12 часа да остане помпата без нафта и затова да не пали както преди от раз,а да въртя и да събарям акомолатора?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
ivo1_r написа:да трябва да се смъкне и да се подменят уплътненията на гнп-то
И ако случиш на "майстори" като мене да и е.ат мамата и мойта беше така и стана мазало. Сега гори много

кой ти я правиznainainai написа:ivo1_r написа:да трябва да се смъкне и да се подменят уплътненията на гнп-то
И ако случиш на "майстори" като мене да и е.ат мамата и мойта беше така и стана мазало. Сега гори много
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Цанко "помпата" ама не я прави той ами подопечните му
И понеже явно за първи път видяха дизелов В3 и затова му зацепиха ангренажа на ръба на набиването на клапани 2 зъба
Отделно че са заоблили гайката на колелото на нафтовата помпа
Няма да стъпя повече при тия "майстори" ще спра да пиша защото ако продължа ще трябва да сложим 

И понеже явно за първи път видяха дизелов В3 и затова му зацепиха ангренажа на ръба на набиването на клапани 2 зъба

а защо не отидеш при Пламен в борисово му е сервизът само за дизелови автомобили помпи,дюзи вси4ко правятivo1_r написа:znainainai написа:Цанко "помпата" ама не я прави той ами подопечните му![]()
И понеже явно за първи път видяха дизелов В3 и затова му зацепиха ангренажа на ръба на набиването на клапани 2 зъбаОтделно че са заоблили гайката на колелото на нафтовата помпа
Няма да стъпя повече при тия "майстори" ще спра да пиша защото ако продължа ще трябва да сложим
- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
ак0 питаш мене не си е*и ангелите а направо я сменяй няма смисъл да стои така и аз имах същия проблем не п0мага с чаканет0 и аз си мислех че ще стане не след известн0 време (1ч.) някаде пак зап0чва
Върни се в “Дизелови агрегати”