теч от радиатора моля каже хубава добавка
- stevap
- Автомобил:
- Двигател:
Re: теч от радиатора моля каже хубава добавка
Колега и аз имах подобен проблем, използвах една добавка на Лики Моли доволен съм засега теча спря и все още нищо не се е запушило по системата 

- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте пичове днес нямаше никъв теч,какво става незнам
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
naskoextreme написа:здравейте пичове днес нямаше никъв теч,какво става незнам
Не се притеснявай и при мен е така радиатора, когато иска си тече, (капе, сълзи) ония ден сменях тройника (Търалежа) и сега и той почна да сълзи, просто незнам ко става, и карам така! Писна ми да ода по "ПИшман" майстори, само парите да взимат и пак да няма резултат, и когато отидеш ти казва че проблема не е от това от друго е!
Карай така колата, ако видиш че почва да губи антифриз и под нея има локфичка тогава търси майстор!
Ако отидеш сега ще те изтупат кат за празниците!
Но от време на време поглеждай как е нивото на антифриза!
п.П Добавки не слагай!
- jarulmo
- Автомобил:
- Двигател:
тая добавка и аз съм я ползвал на един фият уно много е добра
най- добрата добавка е нов радиотор сичко друго е временно може и 1 ден да те изкара може и 1 месец с тез добавки нищщо не е сигурно 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Petko_91 написа:най- добрата добавка е нов радиотор сичко друго е временно може и 1 ден да те изкара може и 1 месец с тез добавки нищщо не е сигурно
И аз преди направих грешката да послушам един майстор да сложа добавка...Антифриза стана кафяв, на парцали и май парното се прецака вследствие на евтиното закърпване, което дори не подейства! И по-лошото - задръсти ми се маркучето, което обезвъздушава системата и се чудя, как съм карал цяло лято така
. Гадно е да изтърсиш 160 лева за нов радиатор, онзи ден го направих, но сега като стисна маркучите се вижда прозрачен син антифриз
...и определено си спестих абонамент за 1Л антифриз на седмица, замръзване на изпарител и бая други глупости! 
- kcars
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен имаще теч,без да търся откъде е теча купих радииатор от "Косер" с отстъпката ми излезе 70 лева.Карам го вече втора година.Теча се оказа от датчика за перката,установих го след,като прехвърлих датчика на новият радиатор.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”