За година и половина минах 40000 км с "PD-ASZ" без проблеми!
Слагай си добавка и "огън на буталата" А другите нека си зареждат на ОМВ!!!
Всички противници на "тубите" просто завиждат,и затова са толкоз загрижени за "тубните" автомобили.

жепейска нафта - за или против ?
Re: жепейска нафта - за или против ?
Има разлика от тубна нафта и тубна нафта. Зареждал съм такава, но лично пред очите ми се пълни в тубата от колонката. Слагал съм и друга незнайна, но стария ми AFN я лапаше здраво. В момента не бих сипал такава, освен ако не видя, че нафтата е от колонка, а не каращисана с вода и мазут и да си блъскам главата, че съм спестил 10лв и съм на далавера.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: жепейска нафта - за или против ?
Espero написа:Мисля че темата е да си давате мнението по дадена тема а не да се заяждате!!!Или да оценявате мнението на друг!!!
Колега аз съм съгласен с теб че няма смисъл да се заяждаме ,а да си помагаме,но колегата е разбрал че се развалят помпи и т.н без да се е зблъскал с проблем по тази причина че той просто не карал дизел. аз сиказах че моето ПД се кара само с червене нафта и няма проблем а братовчед ми кара само с такава в продължение на 530 000 км а вече може и повече да са станали и е сменил само една помпа. И мене лично ме беше страх да слагам от нея но като говорих с него и ми показа казво става в гаража му-две вани по 500 литра пълни и от двете тече само червена нафта и колите им са мерцедес Е320 CDI 2004година две четворки една петтица и един ленд ролвър и всичките дизели и се карат с тази нафта се престраших да сложа и съм много доволе. Ако се шудите за какво са му ваните има две таксита а гръдската нафта я спират з а3 месеца а на тях им трябва и затова се запасяват

Върни се в “Дизелови агрегати”