Не се бъзикам.Понякога ме удря ток докато се къпя от самата вода(смесител).Ако пипна самият смесител тока се усеща доста по-силно.Ако оставя душа да тече в мивката и се пробвам да го хвана си е мисията невъзможна.Проблема се появи може би преди 1 седмица,но тогава не ми правеше такова впечатление,понеже го усещах само по пръстите(имам гаден навин да си чопля понякога малко от кожата на пръст и се образува малка раничка).Първо ме удряше като пия вода(1-2 пъти съм пробвал) директно от ръката,в раничката и си мислех,че нещо водата е кофти,защото беше като щипане.Да ама не всичко взе да става по-силно.Току що излезнах пак от банята и беше ад вътре.Постоянно ме бие ток ,щом хвана душа,тръбата или душа от мивката.Никакви нови уреди не са добавяни в апартамента.Никакви жици не минават през банята(бойлера е в сухо помещение).Прави ми впечатление,че това го прави само там.В кухнята нямам този проблем на чешмата,ако пробвам да пия директно от нея...супер ми е чудно какво може да е ! Има ли възможност някой съсед(моята баня и неговата са една до друга),да е направил нещо и да се отразява само там?Остана само да споделя ,че дори и да съм с чехли,обут на стелка,и се пробвам да си намокря само ръката пак почва да бие ток.