Значи вчера ми направи впечатление че когато мотора работи на празен ход и пусна или фаровете или духалката(абе какъвто и да е по-голям консуматор на ток)вибрациите от двигателя се увеличават и тресе повече.Веднага щом ги изключа се оправя и работи нормално.Явно нещо се товари двигателя.Та има ли повод за притеснение, или това е нормално? [size=9][color=red]заглавието mod edit: golfer[/color][/size]
Нормално е при включването на нещо което натоварва двигателя да се увеличи тресенето.
Примерно за мене е нормално да тресе като си пусна климатика, защото той доста натоварва двигателя.
Но трябва да има голяма консумация на ток, че алтернатора да натовари до толко двигателя че да вземе да тресе.
От друга страна ти си с по слаб двигател, и моето мнение май не ти е много полезно.
Нека колеги с двигател като твоя да споделят.
На баща ми на Голфа става същото като включи фаровете и седи на едно място(празен хот) и така започва да тресе ама леко много лекичко.
Ама мисля,че не е фатално нали?
[quote="ANNIHILATOR"]Нормално е при включването на нещо което натоварва двигателя да се увеличи тресенето.
Примерно за мене е нормално да тресе като си пусна климатика, защото той доста натоварва двигателя.
Аз не си усещам климатика?!нещо не ти е наред-със същия ДВГ съм.
Адаш, твойто е климатроник. Най-вероятно - монтиран заводски. Пасата е друг клас - изолация и т.н. Но в интерес на истината и аз не усещам тресене. Освен за много кратко при самото стартиране на климатика. Други консуматори /фарове, парно/ също не съм забелязъл да предизвикват при мене промяна в звука на ДВГ.
Със сигурност ако е заводски климатроник/климатик няма да го усетиш.
Ама при мене е трансплантиран, и най-вероятно не е свързанс ECU-то за да вдига малко оборотите при включването му.
При мен, когато двигателя работи на празен ход и включа вентилатора на купето на четири или фаровете и гледам, на оборотомера, че стрелката пада мъничко.
Ама чак пък да започне да тресе...!?
колеги, не знам дали се сещате обаче динамото товари по един и същи начин двигателя без значение дали има много консумация от него или малко с тази разлика обаче че ако не прави достатъчно ток то тогава при голяма консумация напрежението пада от където започват да се ебават оборотите та според мен са ви малко ниски оборотите поради което динамото не дава достатъчно ток и ако акумулатора е малко амперчаса или просто си отива и той спомага за това. Поне аз така си го обяснявам.
При мен падат малко оборотите,когато дам на място на дълги, когато съм с генератор 65А,а когато съм с 90А каквото и да включа няма проблем.Акумулатора ми е 44ач и вече е пътник
hop написа:При мен, когато двигателя работи на празен ход и включа вентилатора на купето на четири или фаровете и гледам, на оборотомера, че стрелката пада мъничко. Ама чак пък да започне да тресе...!?
То тресенето е съвсем леко даже не може да се забележи ако не се вслушаш.