Подчовеците от летище "София"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Подчовеците от летище "София"
Балгарин или Сьрбин,и Албанците сьщо са в кюпа, само докато ни чуят и ни вземат за нарко дильри,мулета,бандити и т.н.Това не само по летищата а и по сухопьтните граници.
.И особено наи вече в евро зоната.А иначе и на Варненското летище е сьщата родна мила картинка маинолио,само че тука се играе по на едро,липсващи телефони,липсващи фотоапарати и др.ценни неща(като лаптопи).

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slavi ivanov slavov написа:Балгарин или Сьрбин,и Албанците сьщо са в кюпа, само докато ни чуят и ни вземат за нарко дильри,мулета,бандити и т.н.Това не само по летищата а и по сухопьтните граници..И особено наи вече в евро зоната.А иначе и на Варненското летище е сьщата родна мила картинка маинолио,само че тука се играе по на едро,липсващи телефони,липсващи фотоапарати и др.ценни неща(като лаптопи).
Летище Варна

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мен едно гигантско негро в Чикаго ми гепи единия огромен куфар дето едвам го мъкнех и го хвърли на над 4 метра и ми изпотроши една камара неща ...така че ..НИНДЖИТЕ, те са около нас !!!!!!
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Включение
Само да поясня че не работя хамал , и че до багажите нямам никъв достъп. Хора , недейте така, никой не е застрахован още повече че се предлага стречиране на багажа при това на всяко летище. Няма начин да разбереш точно къде ти е отварян багажа , дали на Нашето Летище или на друго. Друга много важна подробност , е че на Летище София има 3 наземни оператора
Не можеш да кажеш "мизерни служители на Летище София"
Повечето полети се обслужват не от служители на Летището а от други Хендлинги при това чужди компании
повярвай там кражбите са повече...
Друго , също мога да допълня , но не ми се влиза в полемики.
Катинар на куфар с бонбони
Ела вълчо изяш ме
Има си служба изгубени багажи
На колегата където видял че му счупили колелцата на куфара
Че ти ако знаеш какви количества скъпи куфари отлежават без дори някой да си ги потърси
Това е проблем на всички летища в света , и човешкия фактор води до неизбежни проблеми. Другото е че си представете трафика тук и на Орли, представи си за кво количество багаж става въпрос и от тома и си представи как се отнасят към куфара ти там и тука

Друго , също мога да допълня , но не ми се влиза в полемики.
Катинар на куфар с бонбони

Има си служба изгубени багажи

На колегата където видял че му счупили колелцата на куфара

Това е проблем на всички летища в света , и човешкия фактор води до неизбежни проблеми. Другото е че си представете трафика тук и на Орли, представи си за кво количество багаж става въпрос и от тома и си представи как се отнасят към куфара ти там и тука

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа:Колега попитай твоя приятел/колега на летището за наблюденията му в/у нарко отдела(ако има) и ще видиш, че няма никаква конспирация и нещо кой знае каквоПросто нашите са по културни
Имам доста наблюдения в/у работата им
![]()
Отварят на случаен принцип и по сигнал на куче, всичко става фантастично бързо, заради което режат и циповете.
Може френския кокер* да е надушил бонбонките и да са му любими.
Отварят и взимат да тестват - това е!
Какво искаш - те да си хапнат един бонбон и да върнат останалите, ако опиталия не започне да се хили ли?
Там имат много правомощия тези отдели и даже съм сигурен, че някъде по билета или по летището там е отбелязано, че това може да се случи![]()
По спокойно и не се пали толкова!
* на нашето летище имаше един много умен кокер - как ги ловеше

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
everlastt написа:Преди 6-7 години работех хамалче на софийското летище, на 4 часов работен ден. И се крадеше яко, ама те нещата си бяха навързани тия дето следяха малко си затваряха очите.Заплатите хич не са им малки на дъртите хамали, даже повечето си имат бизнес.От тогава много внимавам какво слагам в багажа, на много неща съм се нагледал.
Сезонните работници, какъвто си бил и ти можеби , наистина гепеха яко

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това с катинара (мисля че е забранено по наредба), могат да го разбия дори Митничарите и то не за друго, а защото си мислят че пренасяш нещо! Най-сигурния начин да не ти гепят нищо е СТРЕЧиране - както казаха и по-нагоре! Тогава единственият начин да ти се отвори багажа е в твое присъствие като сам си го скъсаш фолиото и никой няма право да го пипа! Ти си имаш бележка, че е стречнат, и никой не смее да ти скъса фолиото, защото автоматично изгаря цялата смяна хамали! Ама ние нали сме си "далавераджийчета" ... българчета и гледаме да спестим 6-10лв пък после се оплакваме че се краде! А и най-важното е, че и да искат да бъркат, късането на фолиото отнема много време, и се забелязва!
Аз до щатите закарах една раница през 4 полета и накрая чак дойде един чичко и ме помоли сам да си разопаковам багажа защото иска да го провери! Вътре имаше доста ценни неща! На връщане по същия начин ... опаковка и чак в БГ ... един митничар ме пита може ли да погледне, аз му казах, разбира се ... при което той каза: "Хайде не го разопаковай, само през скенера го прекарай!" и това беше!
Аз до щатите закарах една раница през 4 полета и накрая чак дойде един чичко и ме помоли сам да си разопаковам багажа защото иска да го провери! Вътре имаше доста ценни неща! На връщане по същия начин ... опаковка и чак в БГ ... един митничар ме пита може ли да погледне, аз му казах, разбира се ... при което той каза: "Хайде не го разопаковай, само през скенера го прекарай!" и това беше!
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Това не е вярно, че се отваря в твое присъствие само. Наистина стреча намалява шанса от проверка дори и кражба, но то е само, защото им отнема повече време и кокера бая трябва да полае
Нарко и отрядите по сигурността имат по-големи правомощия, особено в по-развитите страни
Иначе стреча е силно препоръчителен по ред причини.

Нарко и отрядите по сигурността имат по-големи правомощия, особено в по-развитите страни

Иначе стреча е силно препоръчителен по ред причини.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”