Здравейте приятели,
Целта на тази тема е чисто и просто обмяна на информация. Интересно ми е дали някой използва арбитражите като начин на залагане. Ако да:
На какви спортове залагате?
Кои сайтове ползвате?
Полезни линкове и инструменти за намиране/сравняване на коефициенти са добре дошли.
Ако модераторите сметнат, че темата не е за нашия форум нека я изтрият направо.
Сигурни залози - Арбитражи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Сигурни залози - Арбитражи
пробвал съм 2-3 пъти в бет365 и спортингбет...но трябват си повече сайтове и време. Става номера, но не винаги. Трябва да имаш много време и нерви. Да следиш всеки един какви коефициенти обявява и т.н. Нямам толкова свободно време, за да ги проверявам толкова нещата. Но става! Залагам само на футболни мачове. Което е и най-сложния вариант. Трябва ти нещо с два знака, демек да няма равен резултат. Или единя или другия. Най-лесно се лови тенис и баскетбол. Специялно за НБА. Според мой приятел, има много американски сайтове които целят именно чрез Арбитражи да привлекат хората да се регистрират в техния сайт.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Да, това си е неуспорим факт, че спортовете с два изхода са с приоритет. За сега баскетбола държи най-доброто съотношение.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Цепя си футбол и каквото стане, и аз нямам много свободно време да следя непрекъснато какво става. Иначе това е добър сайт за сравнение на коефициенти - http://www.oddsoddsodds.com/
- nurv
То ако се заемаш всичко ръчно да правиш не си е работа, затова има разни софтуерчета, които събират информацийка за теб. Къщите съответно не са щастливи от факта и гледат как да си защитават сайтовете от предоставянето на тази информация на разни паяци. Иначе готин сайт с добри прогнози: http://www.forebet.com/
А за всички, които се чудят за какво говорим: http://stake-on-sport.bg.com/arbitrage-for-beginers
А за всички, които се чудят за какво говорим: http://stake-on-sport.bg.com/arbitrage-for-beginers
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я ми разяснете какви са тия арбитражи.
От толкова време изцеждам спортингбет, а само съм чувал за това и незнам какво е.
От толкова време изцеждам спортингбет, а само съм чувал за това и незнам какво е.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
еми след като изцеждаш бета, значи ти е по добре
търсят взаймо печеливци залози
търсят взаймо печеливци залози

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Barboukov написа:Я ми разяснете какви са тия арбитражи.
казано с прости думи, за пример баскетбол: залагаш на една среща в различни букмейкарски сайтове. Като в единия залагаш на 1ца която при него е с по-висок коефициент, а при другия букмейкър залагаш на 2ка която е с по-висок коефициент. Целта е да избиеш и двата залога и да излезеш на печалба, без значение крайния резултат от срещата!
в бет365 коефициента за Лейкърс ( коеф 2.15)- Чикаго ( коеф 1.50)
в спортинга коефициента за Лейкърс ( коеф.1.50) - Чикаго (коеф. 2.15)
в първия случей залагаш на твърдо демек на Чикаго!
във втория залагаш на Лейкърс!
целта е да сложиш такъв залог, че без значение кой от двата отбора спечели, ти да си върнеш залога + да речем минимален процент печалба.
Но такива анумалии или така наречените арбиртражи, не се следят на два сайта само ами на 10-15-20 букмейкъра, или онлайн сайтове. Ако не си разбрал питай. Мисля, че го обясних най-просто, ама...
- nurv
А от кои сайтове сте доволни? Бързи залози, изплащане?
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Сори за тъпия сигурно въпрос, ама ако завършат на равно?
Нищо не разбирам и не играя таквиз работи
Нищо не разбирам и не играя таквиз работи
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
ами затова се избират събития с 2 изхода - баскетбол, тенис и т.н., където няма как да завършат наравно. Въпреки, че има сайтове, в които си плащаш и всеки ден ти дават точно такива арбитражни залози. И във футболните залози може да се практикува. Проблема е, че трябва да се играе с много големи суми, за да има ефект (1000+лв. на залог => около 2000лв. на събитие; ако имаш 5 събития и ето ти едни 10 000лв излишни трябва да имаш). Естествено може да ги играеш и с по 10лв. ама файда никаква .. 

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
И за футбола става. Под и над 2,5 гола. Като цяло трудна работа. Трябват ти регистрации в поне 10-тина букмейкъра с по 1000 лв примерно при всеки. Печалба и 1%, ако имаш на събитие е приемливо. Много числа трябва да се проверяват. Бях попадал едно време на такъв сайт, но и букмейкърите коригират като се усетят 

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
nurv написа:А от кои сайтове сте доволни? Бързи залози, изплащане?
Bet365, Bwin и Expekt определено са коректни и точни букмейкъри. И Nordicbet. В Sportingbet не съм залагал, щото едно време си беше цяла хамалогия да се регнеш и да ти потвърдят - сега не знам как е.
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
bet-at-home 

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Виждам че има доста колеги които май залагат на футболни мачове. Та идеята ми е нека си направим и тук тема примерно: Кой какво е играл днес и в нея всеки да споделя на какво е заложил и всякакви коментари за мачовете
Върни се в “ОФФ-Топик - други”