Какво бихте ми предложили като кола за 5000 лв?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво бихте ми предложили като кола за 5000 лв?

Мнениеот sk. » Вто 04 яну 2011 11:26

forski написа:
sk. написа:Той, човека доста сериозно зачезна. Трета страница върви без неговото присъствие :lol:

Ми как да не зачезне,той човека попита каква кола да си купи до 5000лв.и веднага заваляха предложения за нов Пасат,Голф 6 и т.н.
Сигурно в момента тича към най близкия представител на VW и се чуди как не се е сетил до сега че може да си купи Голф 6 за 5000лв.

Миг не внимание, цял живот плащаниЕ.. :D

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Сря 05 яну 2011 0:19

doubledTSI написа:ЗА колегата който твърди, че Г2 е най-здравата кола
http://vbox7.com/play:804d25e6

за сравнение новия "по-чуплив" модел
http://vbox7.com/play:4695be79
http://vbox7.com/play:831012a8

голф 2 е мислен 20 години преди преди другия...ти остай краш теста ми според теб тоя новия дали ще изкара 20 години като 2ката.

пс.
на първия клип с новия тва е нереално, а да ми дадът аз да крашна един такъв в некой варел да им покажа таз задна броня на колко части ще стане.
ABS – Антиблокираща спирачна система и AFU – Система за
подпомагане при внезапно спиране
Стандартно отопление с 4 аератора на таблото за
регулиране на въздушната струя
Въздушна възглавница за водача Огледало върху сенника на предното пътническо място
Защита на пешеходци при удар Тонирани стъкла
Метална защитна кора под двигателя Отопляемо задно стъкло и чистачка
Предни предпазни колани, регулируеми по височина Брони в цвета на купето
Два (за версии с N1)/ Три задни триточкови предпазни
колани
Предрадиаторна решетка в черен цвят и лайсна в цвета
на купето
Електронен имобилайзер Функционална задна седалка (1/1)
Блокиране на задните врати за безопасност на деца Ниши за багаж в предните врати
Заключване на капачката на резервоара Стоманени джанти 15'' с декоративни тасове
Механично управление на предните и задни стъкла Стандартно резервно колело
Регулируеми от купето странични огледала в черен цвят Радио преоборудване

извадка от сайта на тея дачии-тея екстри ауди 80 ги има на 98%...и ще изкара колкото тая дачия.къде е далаверата не виждам.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 05 яну 2011 1:21

Бих казал само-Ебати екстрите :063: и да не си помислите че примерно огледалата са с копче,местят се с ръчка
Стандартно резервно колело :063: :063: :063: то осаваше да е без mhihi

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Сря 05 яну 2011 1:25

Аз не бих се изненадал ако резервната гума се поръчва отделно :063: :063: :063: :предавам се

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 05 яну 2011 1:40

с две думи,за тия там 12-13 бона взимаш един леген гол като пушка,в който и рез гума се доплаща-ама пък има 4 въздуховода на парното,а? :lol:

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Сря 05 яну 2011 7:59

Matematiks написа:с две думи,за тия там 12-13 бона взимаш един леген гол като пушка,в който и рез гума се доплаща-ама пък има 4 въздуховода на парното,а? :lol:

С две думи за 12-13 хил. лв си купуваш нова кола-никой не е пърдял в седалката (като при теб и мен),никой не се е учил как се кара или как се разглобява двигател на нея.
А на някой май още им е трудно да разберат,че екстрите са такива,защото и цената е такава! Нема кола с екстрите на S-клас за 13 бона нова,струва ми се,че това не е чак толкова трудно за проумяване (въпреки,че за някой маи е mhihi ) :lol:
Колега Matematiks,никой не е казал,че трябва резервната гума да е задължително налична като купуваш нова кола,това май го измисли VW-при новия голф резервната гума е екстра,плащаш допълнително ако искаш да я имаш :wink:

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 05 яну 2011 9:24

На колегата бих му предложил да си сложи паричките в джоба и да си направи една екскурзия до Дупница,пък там каквото сабя покаже :lol:

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Сря 05 яну 2011 10:04

Един приятел си купи кола от там и то Голф 4. Първо че все още никой не може да разбере този мотор 1,4 ли е или е 1.6, навсякъде пише различно, за 1 година смени съединителя, основните неща като водна помпа, ремъци, масла, ел моторчетата на стъклата се развалиха и зимата не пали..
Специално от Дупница не бих си взел нищо! Само като минаваш по пътя, дори със затворени прозорци си мирише на измамници.. :D

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 05 яну 2011 10:15

То на 90% от автоборсите мирише на измамници,аз лично кола от автокъща няма да си взема НИКОГА,ако не мога да си уредя лично вноса от Австря или Германия ще е или нещо върнато от лизинг или от частна обява ама да се метна на някой излъскан скрапер в "перфектно състояние" от плаца.....не благодаря !

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 05 яну 2011 10:26

tisho_psg написа:
Matematiks написа:с две думи,за тия там 12-13 бона взимаш един леген гол като пушка,в който и рез гума се доплаща-ама пък има 4 въздуховода на парното,а? :lol:

С две думи за 12-13 хил. лв си купуваш нова кола-никой не е пърдял в седалката (като при теб и мен),никой не се е учил как се кара или как се разглобява двигател на нея.
А на някой май още им е трудно да разберат,че екстрите са такива,защото и цената е такава! Нема кола с екстрите на S-клас за 13 бона нова,струва ми се,че това не е чак толкова трудно за проумяване (въпреки,че за някой маи е mhihi ) :lol:
Колега Matematiks,никой не е казал,че трябва резервната гума да е задължително налична като купуваш нова кола,това май го измисли VW-при новия голф резервната гума е екстра,плащаш допълнително ако искаш да я имаш :wink:

може да не се е учил как се разглобява,но със сигурност се е учил как се сглобява mhihi беги неща и да чувам за тия буклуци :drunk

Абе ти нещо се заяждаш с мен.Кат си толкова намаан що не си купиш една Дачия като продадеш сега голфа а търсиш бартер с доплащане за голф4 значи имаш 5 хилки-заминавай,резервна гума няма да ти трябва,няма страшно и ше си пръцнеш първи mhihi

Последна промяна от Matematiks на Сря 05 яну 2011 10:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 05 яну 2011 10:28

М/у другото автора на темата е писал само веднъж в началото всичко друго по-надолу е мерене на пишки.
Автора дали помни че е пускал тема,защото вече сме на осма страница с предложения в диапазона от S600 до нова Дачия с бонус резервна гума mhihi mhihi

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Сря 05 яну 2011 10:55

:Offtopic: А дали на всички тарикати писали дотук им хрумна, че стандартна резервна гума означава резервна гума с нормален размер, а не патерица, каквато имат половината дараци тука. Мноо сте хитри.

На автора му препоръчвам рено клио. Бащата караше такова, 2000 година модел, турска сглобка. Верно малко по-дървено, ама го продаде без да пипне нищо, много здраво окачване.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 05 яну 2011 12:23

Мисля, че ако след толкова предложения автора на темата не успее да се ориентира - по-хубаво да не беше питал :lol: :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”