Някой кара ли на вода?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Някой кара ли на вода?

Мнениеот icoico » Нед 26 дек 2010 23:27

avex написа:Офффф………абе човеко, никога не си слагай генератор на колата да спиш спокойно и си вземи една елка да си пресмяташ там теориите на вероятностите.
:063:
Весели празници

Взел съм си Елка,даже е регната във форума(дано не го прочете това mhihi )
Не мога да разбера защо всичките верующи реагирате като папата,на когото са поискали доказателства за непорочното зачатие ...
Весели празници и на теб :beer

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 05 яну 2011 10:05

до преди малко си говорих с един "младеж", който с това си изкарва хляба - алтернативни източници на енергия...

нещата с тях - водородни генератори, генератори на понтон, магнитни двигатели и прочие и прочие са страшно напреднали и имат невероятни резултати ...

НО всичко това във всеки един момент (дори и сега) как се разбере от заинтересованите бива прикривано най-вече със силови методи.....

надеждата ни е в руснаците, на които най-малко им дреме и имат готови и работещи "технологии от бъдещето" ....

очакват ни интересни неща - хм дали :)

дотогава потайно и полека - апокрифно - тези технологии ще достигат до определен/ограничен кръг от хора, които ще си трайкат за да останат живи и здрави и да се радват на безпатна и чиста енергия

п.с.
знам, знам теория на конспирацията и т.н. и т.н. .....
но аз за себе си съм категорично убеден, че тези алтернативни източници на енергия отдавна съществуват, но огромните икономически интереси, които са пряко застрашени от тях ще направят и невъзможното те да видят бял свят колкото се може по-късно...

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 05 яну 2011 11:53

One написа:до преди малко си говорих с един "младеж", който с това си изкарва хляба - алтернативни източници на енергия...

нещата с тях - водородни генератори, генератори на понтон, магнитни двигатели и прочие и прочие са страшно напреднали и имат невероятни резултати ...

НО всичко това във всеки един момент (дори и сега) как се разбере от заинтересованите бива прикривано най-вече със силови методи.....

надеждата ни е в руснаците, на които най-малко им дреме и имат готови и работещи "технологии от бъдещето" ....

очакват ни интересни неща - хм дали :)

дотогава потайно и полека - апокрифно - тези технологии ще достигат до определен/ограничен кръг от хора, които ще си трайкат за да останат живи и здрави и да се радват на безпатна и чиста енергия

п.с.
знам, знам теория на конспирацията и т.н. и т.н. .....
но аз за себе си съм категорично убеден, че тези алтернативни източници на енергия отдавна съществуват, но огромните икономически интереси, които са пряко застрашени от тях ще направят и невъзможното те да видят бял свят колкото се може по-късно...
Нямащ идея колко си прав!
Моето мнение изцяло се припокрива с горното.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 05 яну 2011 12:16

Е няма ли огромни икономически интереси пряко заинтересовани от гореизброените технологии и правещи и невъзможното те да видят бял свят колкото се може по-рано... :gruebel Не че нещо,ама се питам дали преди стотина и малко повече години на каменовъглените магнати дали им е минавало през ум да отстрелят Николас Ото,Рудолф Дизел и още няколко като тях?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 05 яну 2011 12:25

icoico написа:Е няма ли огромни икономически интереси пряко заинтересовани от гореизброените технологии и правещи и невъзможното те да видят бял свят колкото се може по-рано... :gruebel Не че нещо,ама се питам дали преди стотина и малко повече години на каменовъглените магнати дали им е минавало през ум да отстрелят Николас Ото,Рудолф Дизел и още няколко като тях?

нещо са ти сбъркани разбиранията - има няма са от времето отпреди рудолф - а оттогава нещата са се променили драстично, да не говорим ,че каменните въглиша все още масово се използват та примера ти хич го няма :)

каква ще е изгодата примерно на петролния бизнес да допуснат технология, която елиминира почти нуждата от петрола ???
или на производитрелите на ел. енергия към тия с магнитния генератор ?
нали един път закупен от мен и монтиран на терасата ми завинаги съм изгубен абонат на чез (говоря ти в елементарни и малък мащаб за да ме разбереш)

с какво ще съм икономически интересен от тук натам за тия производители, като ще си наливам вода от чишмата и ще си черпя ток от терасата ? дори и прескъпо да ми продадат тези технолигия ( а те няма как да го напраят в условията на конкуренция ако всичко излезе на светло)- аз ставам - независим !

как ще го допуснат мислиш ???

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 05 яну 2011 13:11

One написа:

:да:
само с една поправка за руснаците, техните петролно-газови интереси също са мноого големи. За да излезе нещо ще чекаме да свърши петрола ... или китайците

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 05 яну 2011 16:34

Те го те и нашенеца успял да подкара ладата на вода през далечната 1990 година

http://www.vbox7.com/play:f6d019b7#commentTop

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Сря 05 яну 2011 20:08

Автомобил пригоден с мотор - генератор с неизчерпаема безплатна енергия на принципа на Бедини http://www.vbox7.com/play:b53190e8 :hmmmm :maaad:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 05 яну 2011 20:27

One написа:нали един път закупен от мен и монтиран на терасата ми завинаги съм изгубен абонат на чез (говоря ти в елементарни и малък мащаб за да ме разбереш)

с какво ще съм икономически интересен от тук натам за тия производители, като ще си наливам вода от чишмата и ще си черпя ток от терасата ? дори и прескъпо да ми продадат тези технолигия ( а те няма как да го напраят в условията на конкуренция ако всичко излезе на светло)- аз ставам - независим !

как ще го допуснат мислиш ???

Ами то всичко си е на светло както виждаш-из нета циркулират хиляди рецепти за устройства и технологии, които е..т дявола във въздуха- общата им черта е неспособността им да правят това,което изобретателите им твърдят,че правят извън условията на демонстрацията mhihi .Относно независимостта-имам приятел,абсолютно независим от монополистите-черпи ток единствено от ветрогенератор и слънчеви батерии,вода си вади от сондаж,има си язовир 10 декара и яде предимно безплатна риба mhihi няма и централна канализация даже.Кой знае защо обаче агентите на ЕВН ВИК и Кауфланд все още не са му организирали атентат... :wink:

avex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avex » Сря 05 яну 2011 20:30

Абе хора, кой Ви спира да правите генератори, айде направете ги има чертежи достатъчно и на ТЕСТАТИКА и на КАПАНАДЗЕ в Турция има вече патентована централа 100 кв.ч. никой не спира никого, даже ще Ви изкупят веднага разработката.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 06 яну 2011 9:17

icoico написа: ......

казвал съм ги и друг път при подбни теми

добре че има прогресивни и инакомислещи умове,ако щете ги наречете и луди, които не са приели общо-налаганата теза, че земята е плоска и т.н и т.н

иначе щяхме да сме все още в средните векове...

jastreb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jastreb » Чет 06 яну 2011 11:38

за много години на всички

искам да ти кажа колко си прав. само руснаците си позволяват да парадират смело с такива разработки (и мойто устройство е руско), имат си сайтове, дават ги по телевизията, внедряват ги в градския транспорт, а ние тук се чудим как да ги изкараме измамници.

срам ви е да се наречете БЪЛГАРИ ли та не искате да повярвате на българските изобретения, а давате шанс на други наций да ги разработват и използват

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 06 яну 2011 15:06

jastreb написа:надеждата ни е в руснаците, на които най-малко им дреме и имат готови и работещи "технологии от бъдещето" ....

за много години на всички

искам да ти кажа колко си прав. само руснаците си позволяват да парадират смело с такива разработки (и мойто устройство е руско), имат си сайтове, дават ги по телевизията, внедряват ги в градския транспорт, а ние тук се чудим как да ги изкараме измамници.

срам ви е да се наречете БЪЛГАРИ ли та не искате да повярвате на българските изобретения, а давате шанс на други наций да ги разработват и използват

Ние тук-искаш да кажеш аз :roll: Е не ме е срам да се нарека българин определено.Как очакваш човек да "повярва" в някакво устройство? Все едно да повярвам в телевизора или хладилника-те си работят и не им пука mhihi Или ННО генераторът е базиран на някакъв божествен принцип и без вяра не работи?

jastreb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jastreb » Чет 06 яну 2011 15:56

не е нужна вяра за да работи. и никого не карам да вярва. който е ограничен ще си остане ограничен, но мисля че темата е "Някой кара ли на вода?" и не сме тук да спорим и да се убеждаваме един друг, а да обменим опит и да научим повече за нещо което е покривано с години

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 06 яну 2011 16:35

jastreb написа:.... и не сме тук да спорим и да се убеждаваме един друг, а да обменим опит и да научим повече за нещо което е покривано с години

:да: :да: :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”