Здравейте колеги и за много години, ако дублирам темата моля админа да я закрие, но първо да ме насоччите кам подобна тема понеже аз не намирам. Та въпроса ми е дали CD Player от Golff 5 става за Passat B5.5 и по специялно този player:
download/file.php?id=98971&mode=view
Помогнете колеги, защото не съм сигурен, но като го гледам е стандартен 2 DIN Player и стига да си сложа такава конзола, която е 2DIN ще заспи без погрешка. Моля помагайте и благодаря предварително.

Става ли CD Player от Gilf 5 за Passat B5.5
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Става ли CD Player от Gilf 5 за Passat B5.5
Защо колега, би ли уточнил?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Начинът на закрепване, както и челният профил са напълно различни. Възможно е да възникнат и интерфейсни проблеми, по специалко по КАН шината, през които някои аудио устройства комуникират с останалата част на автомобила.
"Присаждането" не си заслужава труда, по-добре се ориентирай към по-подходящи устройства от типовете, с които фабрично се комплектоват Пасат 5 и 5.5 и Голф 4 или към друго двудиново устройство, с каквито пазарът е пълен.
Но пък ако толкова си се амбицирал да сложиш точно това устройство на колата си - успех.
"Присаждането" не си заслужава труда, по-добре се ориентирай към по-подходящи устройства от типовете, с които фабрично се комплектоват Пасат 5 и 5.5 и Голф 4 или към друго двудиново устройство, с каквито пазарът е пълен.
Но пък ако толкова си се амбицирал да сложиш точно това устройство на колата си - успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега за изчерпателният отговор, точно от такова разяснение имах нужда, явно ше си търся оригинални мултимедии за В5.5 

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Това сд става само за ГОЛФ 5 ПАСАТ 6 И ЦЦ НОВАТА ДЖЕТА и не съм обеден но мисля
,че и за поло ... А за Б5 и Б5,5 и аз имам и за голф 4 са идентични и стават за
Твоя пасат !
,че и за поло ... А за Б5 и Б5,5 и аз имам и за голф 4 са идентични и стават за
Твоя пасат !

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”