barezifranko написа:Виждам че има доста колеги които май залагат на футболни мачове. Та идеята ми е нека си направим и тук тема примерно: Кой какво е играл днес и в нея всеки да споделя на какво е заложил и всякакви коментари за мачовете

barezifranko написа:Виждам че има доста колеги които май залагат на футболни мачове. Та идеята ми е нека си направим и тук тема примерно: Кой какво е играл днес и в нея всеки да споделя на какво е заложил и всякакви коментари за мачовете
Sunny написа:barezifranko написа:Виждам че има доста колеги които май залагат на футболни мачове. Та идеята ми е нека си направим и тук тема примерно: Кой какво е играл днес и в нея всеки да споделя на какво е заложил и всякакви коментари за мачовете
?!? В самия форум на Е........л си има подобна секция. Не виждам нищо лошо в това.
Bobi_S13 написа:...
Barboukov написа:Има един начин, при който 100% се печели, но се искат финанси. Играят се само Х-ове с коеф от 3.00 нагоре с удвояване. Х с 1 лв нестава, после с 2 лв, с 4, с 8, с 16, с 32, с 64... Колко време няма да има равен резултат?!
Barboukov написа:Аз не говоря за един отбор. Избираш си един коеф от 3.00 нагоре. Примерно точно 3. И започваш мачовете подред. Слагаш на първия 3.00, след 1:45 часа ако не е станал търсиш следващия с този коеф. И така... И пари си трябват.
Barboukov написа:Има един начин, при който 100% се печели, но се искат финанси. Играят се само Х-ове с коеф от 3.00 нагоре с удвояване. Х с 1 лв нестава, после с 2 лв, с 4, с 8, с 16, с 32, с 64... Колко време няма да има равен резултат?!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта