bobocamaro написа:....
Те съседите ти, ако са некои извадки от вестник "Стършел" никога няма да си признаят че имат яд по токовете, или да ви допуснат да мерите из копторите им....
...
Ще вметна нещо пак за бойлери и съседи

.
Преди време ми се наложи да се разправям безуспешно с подобни индивиди !
На работа съм и ми се обажда жената , идвай веднага защото пуснах на чешмата в банята студена вода , а потече пара

, след това водомера също започна "да изпуска пара"

. Прибирам се - наводнение ! Водомера - с разхлабени щуцери и тече вода , парата свършила

. Спирам водата , късам пломбита , стягам ... пускам водата - пуска леко от щуцерите - уплътненията се смачкали от температурата , но по-важното водомера не отчита . Оказа се че всичко пласмасово в него е деформирало

. Купих си нов - за гореща вода , вместо за студена , викам ВиК , пломбиране , както и да е .
Бях сигурен кой е виновника и след време го спирам и му обяснявам какво е станало , а той разбира се - НЕ , глупости , не е от него .
След седмица - същата работа

, ама този път

направо влизам с вратата у тях . Какво да видя , на бойлера му не му работел регулатора и включен директно , пускат го само като се къпят и после спират . Ама от много ум , за да не гръмне бойлера

ако го забравят , той си махнал човека вентила (възвратния клапан) и когато бойлера прегрее "набива" пара през тръбите за студената вода , направо щях да падна . И то заможни хора , и технически грамотни уж ....