Един приятел ми каза че чул за някакъв спрей. Като спукаш гума, спрея си има накрайник за винтила и направо вдигаш колата, и пълниш гумата. Образува се няква пяна вътре и ти помага колкото да изкараш до някой сервиз.
Някой ползвал ли го е това, и какви са ви впечатленията?
Един спрей за спукани гуми
Върши страхотна работа това нещо, три пъти го ползвам вече, само че най добре си сложи и една помпа в багажника да си донапомпаш гумата на място, защото спрея я вдига колкото да вървиш лекичко. Аз така си карах стария голф доста време с така лепена гума и като сменях зимните гуми от лепената изтече едно бяло, като мляко, но гумата си е абсолютно в ред.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спрея го гледах на ОМV, има от 8лв. и от 16лв. Доколкото схванах....като се праска гумата...дигаш на крика и цръцкаш от бозицата инсайде. Проблема е както се сещате че тая гума след напълването вече е пътник, щото е пълна с тва нещо. Демек, не се цапотите да слагате нова, но старата нито може да се залепи, нито нищо...директно нова трябва. Всеки сам да си избере вариант.
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
абе и отпред може да се сложи за 20-30км нищо няма да ти стане -просто ще ти бяга на една страна колата и требва да стискаш здраво воланаMeти написа:DragoGT написа:ограничението е в км/ч
иначе можеш да караш колкото си искаш
на самата гума пише
иначе мисля не повече от 80км/ч
а да за по-дълго от 1-2км
задължително се слага отзад(ако си с предно)
Е ако съм спукал предна гума за какво да я слагам отзад или да сложя някоя от задните отпред?
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:сложи за 20-30км нищо няма да ти стане -просто ще ти бяга на една страна колата и требва да стискаш здраво волана
Много интересно и аз мислех така, но веднъж ми се наложи да я сложа за десетина км. и понеже ме мързеше да сменявам я сложих предна(патерицата) -> въобще не мърдаше, нито дърпаше нанякъде

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”