ПОМОЩ за КАТ и спирачки

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
barbushev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barbushev » Чет 13 юли 2006 20:34

И аз да се оплача - отивам на преглед в КАТ дървеница с бус Фиат Дукато спирачките ковът през прозореца ще излетиш ако не си с колан, ръчната още на половина заковава .. обаче минавам на валяците - предните спирачки ок, задни ок, ръчна не! изкарвам от валяците дърпам ръчната на 2/3 (буса е с предно предаване а ръчната държи на задните колела) потеглям и гледам през вратата как задните колела се влачат и им викам на ония че нещо бъркат обаче те НЕ! и накрая разбрах къде трябвало да се дадат 30лв за да минеш понеже не може вътре на ръка да дадеш защото има камери.

Потребителски аватар
Miteto
Автомобил: Фейтън
Двигател:

Мнениеот Miteto » Пет 14 юли 2006 8:35

Е добре де, ти брато с изправния бус как можа да им дадеш на тия просяци пари ве. На мен да ми е изправна колата и да ми викат нема да минеш отиам при шефове мефове скандал ше вдигна с бензин ше ги залея ама при изправна кола пари нема да им дам. Така се учат и стават много нагли.

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Съб 15 юли 2006 2:35

Miteto написа:Е добре де, ти брато с изправния бус как можа да им дадеш на тия просяци пари ве. На мен да ми е изправна колата и да ми викат нема да минеш отиам при шефове мефове скандал ше вдигна с бензин ше ги залея ама при изправна кола пари нема да им дам. Така се учат и стават много нагли.

:rocketwhore :laser :smackbum

Потребителски аватар
kolia76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kolia76 » Вто 18 юли 2006 22:50

Що не им направите една постановка с прокурор. Както са им набрали ще им сритат задниците

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Сря 19 юли 2006 13:56

АРЕ СТИГА С ТИЯ РУШВЕТИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Докога ще им траеме на тия скапаняци бе????????????????
Дайте малко да се вземем в ръце бе хора. Има много начини - телефони с камери, диктофони , оплакване до шефове и т.н. ама нали сме си прост народ, а и на никой не му се занимава и си вика "абе ше дам 20 лв. ама ше мина по-бързо и без разправия". Е да ама днес 20, утре 20, къде отиват нещата тея хора знаят ли как се изкарват тия пари???

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”