HeadshooteR написа:Не разбрахте ли , че щом се пусне парното няма загряване и точка .....
На дълъг път в моята кола съм принуден да спра не вентилатора на парното , ами намалявам и от врътката топло/студено , не се трае

HeadshooteR написа:Не разбрахте ли , че щом се пусне парното няма загряване и точка .....
milmar написа: На дълъг път в моята кола съм принуден да спра не вентилатора на парното , ами намалявам и от врътката топло/студено , не се трае. Температурата ми се колебае от примерно от 87 до 91 градуса , при мен стрелката е много чувствителна и сравнена по VAG показанието .
HeadshooteR написа:milmar написа: На дълъг път в моята кола съм принуден да спра не вентилатора на парното , ами намалявам и от врътката топло/студено , не се трае. Температурата ми се колебае от примерно от 87 до 91 градуса , при мен стрелката е много чувствителна и сравнена по VAG показанието .
Искам да кажа ,че пак ще загрее обаче поне при мен и трябват към 60км , което не е малко .
dimitar75 написа:Всякакви отсечки! И 100 км да карам в студа не ми загрява до 90 гр. Тия дни ще го сменям термостата. Колко литра антифриз събира системата на голф 3 AFN?
HeadshooteR написа:Искам да кажа ,че пак ще загрее обаче поне при мен и трябват към 60км , което не е малко .
bnick написа:HeadshooteR написа:Искам да кажа ,че пак ще загрее обаче поне при мен и трябват към 60км , което не е малко .
Днес за 6км, моята беше на 90С при -5С, дизела не загрявал. Определено си за термостат
Kung_Fu_Panda написа:bnick написа:Днес за 6км, моята беше на 90С при -5С, дизела не загрявал. Определено си за термостат
само си мислиш че е бил на 90С
толеранса на стрелката на таблото е поне 20С
Kung_Fu_Panda написа:bnick написа:HeadshooteR написа:Искам да кажа ,че пак ще загрее обаче поне при мен и трябват към 60км , което не е малко .
Днес за 6км, моята беше на 90С при -5С, дизела не загрявал. Определено си за термостат
само си мислиш че е бил на 90С
толеранса на стрелката на таблото е поне 20С
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 39 госта