Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Re: Грамотни ли сме?

Мнениеот gr_kanev » Вто 21 дек 2010 20:20

kostadin4o написа:колеги как да си оправч светлините на врутките на парното за да ми светчч по изкрч6то и в друг цвят.благодаря ви предварително

Я пак ?

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Сря 29 дек 2010 11:07

mucy написа:Еее,добре 4е каза кам голямата траба да надужам,колега!!!Бях останал с жпе4етлението 4е трябжа да се надужа малкото марку4е кам компутера дето отива.!!Добре 4е каза.
А каде е това ЕЦУ дето е с 4етири болта???
И колата не -не влиза в сервизен режим или поне ако влиза аз не разбирам 4е е влязла и така си карам.

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Сря 29 дек 2010 17:51

kostadin4o написа:колеги за6то така се полу4и на моя голф 3 1.4 моноинйекцич сас преди6ните све6ти на бош се форсира6е по бурзо и по добре ре6их да сменя све6тите с нови купих си NGK и сега колата ми се форсира мн по тромаво на какво се дулйи това някои ако има идея 6те сум му благодарен да ми помогне

:stumm

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Пет 07 яну 2011 17:47

panevGT написа:здравеите колеги,имам проблеми с касетофона в колата-дава ми отечка.не мога да го сваля да реша проблема,затова се замислих,дали нямад а стане,да сложа мп4ката ми,да сложа жак4ета на кабелите за гожорителите и да ги свуржа кум мп4-ката.според вас би ли било това възможно или не,ако имате и др идеи,ще се радвам да ги 4уя.благодаря ви предварително :)

колегата се е извинил за правописа 1 път но продължава да пише неграмотно в същата тема

panevGT написа:радиото ми даде отечка,не мога да го извадя,ор форд е и мн кофти е навряно и не мога да го измък,а да реша проблема.затова исках дане го разбутвам ако има такава възможност и да си ползвам мп4

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Пон 10 яну 2011 17:55

Машинката работи перфектно! Навигация на български аи го 9 ! Гожори на бг! Може да се варже и телефон кам него! 7" дисплеи, които се пребира, двд, усб, 4ете абсолутно вси4ко! мултимедиата е пълен комплетк сидито, навигациата е на отделен модол+ гпс антена! продажам целия комплект с всички кабели! има изходи за още 2 монитора! Цена 250лв. Копъвал сам го ножо за 450 долара от щатите! приемам бартер за хубава туба+стапало !
250лв.
0895792118- ники

:applause: За първото изречение :applause:
И на мен името ми изглежда по добре с малка буква :063:

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Вто 11 яну 2011 23:39

намен се оказа от тампона на глигателя при подаване на газ двигателя се местише с поне 10 см. на пред и като пусна газта си утиваше на място от него се усещаше като предърпване дажи си провири и тампона на скоростите.

До кой ли клас е учил...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 13 яну 2011 14:08

darik news - Владислав Велев написа: Вълков допълни, че тази минсия не е прърва за тримата похитени българи. „Работим в такива райони, в които не е изключено и такива действия вуъърху нас да има”.

Teзи хора имат професионални редактори, моля ви се. Смяххх

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 21 яну 2011 0:12

GTIsound написа:Здравейте!
За начало не знам дали е тука мястото на темата, ако бъркам раздела нека бъде преместена.
Няма ли модераторите вече най-сетне да се склонят и да ми пуснат ЛС-тата след като ми бяха спряни за 2ри път по не ясни причини? Едно че аз не мо га да пиша ами до колкто разбрах и много колеги са ми писали за какво ли не, но аз така и така не виждам, което пояснява, че няма как да им бъда отговорил. Първия път бяха спряни поради това, че обидх някои колеги по еидн или друг начин в форума, след което се извиних публично. След броени дни пак бяха спряни поради неясни за мен причини, без предопрежения и тн. След питане на модератор, той ми каза че пак е имало оплаквания от мен но да подчертая, никой не можа да докажи кога точно и по какъв начин е станало това! За мене това е своеволие от модраторкса страна след като няма как да се обосновят! И друго, най-малкто което е аз през това време не съм писал на никой. Също така това ще е под моето достойнство аз да се извиня публично и след това пак да обида някой. Нека не издребняваме и да бъдем коректни! Един път згреших и се поправих!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Съб 22 яну 2011 18:42

fanimira написа:колеги какво ли не сменях саедините 2 пати карета тампони на джигател на предница дайе след като смених саединителя 2 пат слойиь обикнохен саединилел тресенето мн намаля но се притеснявам да не се ужели4и пак от тожа тресене на тампона на скоросна кутия имаше друпа на аломиниевата обвивка даите ми савет

К'о речИ ?

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 26 яну 2011 14:13

lub0o написа:колега несе отваря страницата и немога да видя колко пари си приготвил за конфигорация,и дали искаш и монитор
аз си взех скоро цял комп и доста четох и щети дам няколко съвета
1-во неси вземай готова конфигорация,избири си части и от фирмата щети го зглобят(неми се обеснява сега защо данеси взимаш готова конфигорация)
2-ро попитай фирмата след като ти зглобят компа дали ще сложат лепенка отзад(препоръчвам ти да не взимаш комп със лепенка на кутията)има доста минуси
3-то след като си избереш частите огледай внимателно цените в няколко магазина(има разлика до 30-40лв в цените за частите)
ето и един форум http://hardwarebg.com/forum/,в него има компетентни хора
има много теми като твоята
след като ми кажеш колко пари си заделил за компа,тогава вече ще избираме дали да е АМD или INTEL
препоръчвам даси вземеш новия сокет на INTEL-1155
АМD-АМ3сокет сега е безмислено дасе взима,като излезне Булдозера(новия сокет процесори) сокет-АМ3 умира

колегата Miki те е насочил много добре каде да ходиш
всъщност това е форума на iskam pc - http://hardwarebg.com/forum/

scare :banghead:
То бива, то може, но моля ви се.....

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Пет 28 яну 2011 15:03

scare
passatfen написа:в рожен със сигорност ще дойда но чудя се в Fest'a дали да дойда до сега с кола несъм влизал в София :Mr Green Fun

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 29 яну 2011 14:35

весник
презарватив
наилон
камьон
испит

от колеги в университета :screwy
колегата в работа пише миши Упашки :banghead:

не е от форума но съм потресен от 87 набор

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Съб 29 яну 2011 15:00

batko_miro написа:
Години: 26
Професия: dqrjaven slujitel
Интереси: vsiakakvi
Уеб-сайт:

колеги дайте съвет какви фарове от обикновенните стандартни за 20-25 лв.броиката като марка да си взема за голф 2 става въпрос.за кристалните е ясно гледах ги по 95 лв. в някакъв магазин в пазарджик колега каза че бил доволен от тях ,както знаете оригиналните не са много силни а и вече са на възраст с потъмнели рефлектори итн.преди време сложих релета и крушки PLAZMA-80W на късите и 110w на дълги такива ми препоръча монтажника на релетата.преди си беше жива мъка сега е по добре но има още какво да се желае та моля да ми кажете кой от какви фарове има впечатление и крушки естествено.преди релетата карах с PHILIPS-COOL BLUE мисля че нещо такова бяха 10 лв. бройката но пак не светеха силно,незнам дали ще могат да светят с тези релета сега или ще пръснат.очаквам съвети благодаря на всички отзовали се :idea: :?:

Нямам думи :shock
Липса на правопис и пунктуация.
От държавен служител.
Пази боже :bishop

-Нямам думи.
-Липса на правопис и пунктуация.
-От държавен служител.
-Пази боже.

- Къде са знаците колега?
- И аз нямам думи.
:не:

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Съб 29 яну 2011 15:06

vaso18 написа:
panevGT написа:здравеите колеги,имам проблеми с касетофона в колата-дава ми отечка.не мога да го сваля да реша проблема,затова се замислих,дали нямад а стане,да сложа мп4ката ми,да сложа жак4ета на кабелите за гожорителите и да ги свуржа кум мп4-ката.според вас би ли било това възможно или не,ако имате и др идеи,ще се радвам да ги 4уя.благодаря ви предварително :)

колегата се е извинил за правописа 1 път но продължава да пише неграмотно в същата тема

panevGT написа:радиото ми даде отечка,не мога да го извадя,ор форд е и мн кофти е навряно и не мога да го измък,а да реша проблема.затова исках дане го разбутвам ако има такава възможност и да си ползвам мп4

- Колегата се е извинил за правописа един път, но продължава да пише неграмотно в същата тема.

- Малко поправка колега.
- Съжалявам.

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Съб 29 яну 2011 15:08

parno написа:весник
презарватив
наилон
камьон