иначе честито, Вие сигурно притежавате най-бързия Голф 3 в Бългрия

Cordoba16vt написа:1380 кг с теб на 0.6 бара е екстра колата![]()
а тези средни 14ки много ми харесват като резултат но колата по принцип има много повече потенциал
devil_vas написа:мислил ли си да е пробваш как се държи на писта... скоро има много интересн шампионат по Италиянско преследване, ако е напълно готова колата де![]()
KILLER GTI написа:Cordoba16vt написа:1380 кг с теб на 0.6 бара е екстра колата![]()
а тези средни 14ки много ми харесват като резултат но колата по принцип има много повече потенциал
ми реално е на 30% от възможностите си за сега преди да се земат бутала и биели ,турбото понася натоварване на 1.7бара холд боост, а стези дюзи нямам проблеми за налягане от 1.2бара на 80% друти цайкъл!!
ма ти знаеш де
KILLER GTI написа:devil_vas написа:мислил ли си да е пробваш как се държи на писта... скоро има много интересн шампионат по Италиянско преследване, ако е напълно готова колата де![]()
за писти колата в момента няма окачване и спирачки инак ми се дава мноо газ там за Калояново става дума!!!
Мерси , наи бързия маи си е така !
DOHC написа:KILLER GTI написа:devil_vas написа:мислил ли си да е пробваш как се държи на писта... скоро има много интересн шампионат по Италиянско преследване, ако е напълно готова колата де![]()
за писти колата в момента няма окачване и спирачки инак ми се дава мноо газ там за Калояново става дума!!!
Има една малко по-бърза тройка! Ама тя много кинти!![]()
http://www.bgphoto.net/photos/6776/o632649088862656250.jpg
точно на частно лице е голфчето... много е бързо, ейdevil_vas написа:DOHC написа:KILLER GTI написа:devil_vas написа:мислил ли си да е пробваш как се държи на писта... скоро има много интересн шампионат по Италиянско преследване, ако е напълно готова колата де![]()
Има една малко по-бърза тройка! Ама тя много кинти!![]()
http://www.bgphoto.net/photos/6776/o632649088862656250.jpg
но едва ли е собственост на частно лице, което свободно в момента е кара и най важното - това не е правено в бг![]()
Cordoba16vt прав си, проектите са 3, тогава ви чакаме 3-те проекта на пистата край калояново
KILLER GTI написа:Tishku написа:А ти кога ще сложиш едно клипче на твойта
ми ще кача ама кат ми остане време да заснема!!
от форума има доста хора който вече са се возили на колата , нека споделят и те мнението си !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта