Проблем с жило съединител на Поло 1.0 AER

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Trifon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с жило съединител на Поло 1.0 AER

Мнениеот Trifon » Пет 07 яну 2011 21:38

Колеги, знам че е писано по проблема, но аз имам следният въпрос: наложи се да смъкна кутията и откачих жилото на съединителя, всичко си беше наред, докато се наложи да го поставя отново, не иска да се свие/разпъне и се интересувам дали планката, металната пета, която изхвърля лагера в самата кутия трябва да е хлабав или натегнат, или проблема е в жилото :?: :shock Може ли някой да щракне някоя по-подробно снимка как стои неговото :да:

П.С. И втори въпрос имам, но той е към тези с климатик, има едни вакум маркучи, които излизат, от штуцер до делкото, интересува ме долният с едно клапанче, след който има тройник, едното отива към кутията на въздуничт филтър и завършва с червено капаче при мен, а другият не знам къде-вътре има штуцер, счупен съответно и не мога да му намеря мястото, някой ако може да ми щракне една, две снимки, при смъкната кутия ще съм много благодарен или д аобясни къде отива, накрая е завито и е дълго около 10см. В етката на схемата е запушено с капачка и пише за коли БЕЗ климатик :Mr Green Fun
:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Re: Проблем с жило съединител на Поло 1.0 AER

Мнениеот Anbuch » Съб 08 яну 2011 0:16

Хващаш края на жилото и го прибираш да влезне навътре в бронята си,после го дърпаш максимално навън и така няколко пъти бързо . По едно време ще усетиш, че излиза от бронята си повече и съответно лесно можеш да го монтираш,защото се е "удължило". Трябва и да го държиш изпънато през цялото време, след като се "удължи" ,защото в маншона му има пружина която ще се стреми да го прибере отново навътре. Най-лесният начин е като държиш самата пружина през маншона.

Потребителски аватар
Trifon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с жило съединител на Поло 1.0 AER

Мнениеот Trifon » Съб 08 яну 2011 12:35

Всъщност това го направих, въпроса ми е друг, планката свободен ход ли има или е натегната? :?:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”