Нямам маса до плафона отзад в багажника/седан/,откакто е купена колата преди 6години не свети крушката нова ,днес свалих ключалката и прегледах буксата с кабелчетата дето влизат в нея все едно е излезнала от завода всичко е ок като натисна зъбчето и се гасят светлинките дето осветяват задния номер/до тях маса стига/,но при отворен багажник плафона в купето едваааам мъждука.
Халогените предните съм си ги монтирал сам/направени са като оригиналната инсталация през бушонното табло и реле/при извадено реле халогени не светят,но шибаната лампа в копчето за халогените пак си свети.
Има някъде лабава маса ми се струва,ама знам ли като не разбирам толкоз от тоци,освен това ми се струва че има още някакъв прекъсвач скрит отзад за плафона на багажника понеже преди време като отключа с алармата и отворя багажника не се заключваше сама колата макар че не свети плафона а от ден два взе и това да прави. Сега се сещам че като купих колата в началото в зависимост колко е отворен задния капак на багажника лампата в плафона чат пат присветваше.
Някой знае ли къде се намира този втори прекъсвач на багажника на седана освен онзи в ключалкта ,предполагам че той прави мизерии